Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » malva18fox » 2016 » Июнь » 23
malva18fox Накипіло на душі

malva18fox


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Накипіло на душі

23.06.2016, 08:29:06 2119 3.7 5

Шановні члени нашого суспільства. Люди котрі є пішоходами та велосипедистами. Я за останні 3 роки проводила деякі спостереження. В результаті я пришла висновку, звернутись до Вас. Останнім часом частішають дорожні пригоди. В результаті яких гинуть або травмуться і пасажири і пішоходи. Частіше всю вину кладуть на водіїв. Взагалі працівники поліції або ДАЇ праві, винен водій, але протягом деякого часу я спостерігала те що причиною аварій є саме пішоход. Я не хочу принизити або звинуватити правильних пішоходів, котрі вчасно подивляться по сторонам і перейдуть дорогу вдало. Але є категорія пішоходів неуважних, котрі переходять дорогу в не дозволених місцях як в день так і вночі. Зазвичай вдень Вас можна замітити, але вночі коли Ви одягаєте темний одяг без світловідоражаючих елементів, і сунете навмання саме Ви стаєте причиною ДТП. Навіть самий досвідчений водій незавжди зможе вчасно затормозити. Щодо велосипедистів я б хотіла зазначити,що саме ізза Вашої зухвалості під час кермуванням велосипедом ви спричиняете не меншу кількість ДТП. Я б хотіла закликати Вас пішоходів не порушувати правил дорожнього руху. І не шукати відмовки та причини хоча б не одягнути одяг с елементами на рукава та ноги. Також уважно переходити дорогу.Але це коштує Ваше життя. Велосипедисти прохання до Вас повісьте на перед і на задню частину велосипеду габарити, щоб вночі Вас можна було б не як той НЛО об’їжджати. Також я сподіваюсь на розуміння всіх із моїм проханням. Бережіть себе.
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
garold
1 Кonstantin (garold)   • 09:06:19, 23.06.2016 [Материал]

Осталось водителям уважать пешеходов которые ничего,практически ничего не нарушают.Вам бы следовало обратиться ко всем участникам движения без раздела на категории.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 09:20:55, 23.06.2016 [Материал]

Точно. Нелепо обращаться к двум дерущимся забиякам о милости и снисхождении.
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:22:59, 23.06.2016 [Материал]

+
kolvich
4 Nikolay (kolvich)   • 13:48:35, 23.06.2016 [Материал]

Только на ЖЖ такое возможно,обозвать авто жоповозом или быдловозом,а водителя скутера-хрустиком,за лисапетчиков и язык не поварачивается.А ведь все являются участниками движения без уважения))И так было и так будет.Больше 40 лет пользовался велосипедом,параллельно с авто,так что о "дружбе" знаю не понаслышке.))Ни разу не видел стоящего велосипедиста на перекрестке на красный свет при отсутствии машин.А для водителя авто пох,чем он в данный момент рулит...привык быть послушным и будет стоять.
карочь..полный бардак на дорогах и еще больше в головах.
malva18fox
5 Nataliya (malva18fox)   • 14:33:30, 23.06.2016 [Материал]

Я не хочу принизити нікого, я просто хотіла донести до людей те що потрібно бути свідомим і більше думати про наслідки...А також,щоб кожен носив відповідальність за дії котрі свідчать порушенням ПДР.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо