Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 7
snova РЕВЕГА - ккому війна кому мати рідна

snova


Оценка: 3.3/5 Голосов: 3

РЕВЕГА - ккому війна кому мати рідна

07.07.2016, 19:35:06 2121 3.3 2

Хтось святкує, а хтось заробляє: нардеп Олександр Ревега «викачав» з міського бюджету майже 4 000 000 грн.

Поки жителі міста Бердичева відходять від ейфорії після гучного святкування Дня міста Бердичева та дякують міському голові Василю Мазуру і генеральному спонсору заходу нардепу Олександру Ревезі, ця парочка продовжує працювати задля розквіту міста Бердичева, не забуваючи при цьому і про власні гаманці. Звісно, ні про які корупційні схеми не йдеться, скоріше навпаки: депутат Верховної ради дбає про місто, адже одне з його підприємств ТДВ “Шляхове будiвельне управлiння №35” на постійній основі виконує роботи по ремонту покриття вулиць міста Бердичева. І отримає за це мільйони гривень прибутку.
ТДВ “Шляхове будiвельне управлiння №35″ з підозрілою регулярністю отримує замовлення від КП «Бердичівкомунсервіс», Управління освіти і науки виконавчого комітету міста Бердичева, Комбінату комунальних підприємств та інших підприємств та відділів. Найменша сума замовлення робіт майже на 16 000 гривень, найбільше замовлення – більше, ніж один мільйон гривень. Видання “Вголос.zt” оприлюднило інформацію, що за їх підрахунками лише за останні три місяці створене Олександром Ревегою підприємство заробило більше чотирьох мільйонів гривень тільки на ремонті доріг у місті Бердичеві.
Втім, це не заважає йому займатися ще одним видом діяльності, адже рибопереробний завод ТОВ «Ревега» (мабуть, не інакше, маючи сильного «покровителя – однофамільця» у ВР) регулярно постачає рибопродукти Бердичівській районній лікарні, Бердичівській спецшколі-інтернату (знаходиться в смт. Гришківці) та Рейській загальноосвітній школі. Як бачимо, Олександр Ревега має тісну співпрацю з Бердичівським районом: чи не тому, що головою Бердичівської райдержадміністрації являється його однопартієць по Блоку Петра Порошенка Едуард Томашевський? Мабуть, що навряд – скоріш за все, це прикрий збіг обставин. До речі, помічницею народного депутата України Олександра Ревеги теж випадково являється депутат Бердичівської районної ради (і знову збіг – з фракції Блоку Петра Порошенка) Софія Томашевська.
Між тим підприємство нардепа ТДВ “Шляхове будiвельне управлiння №35” не зупиняється на межах Бердичівського району, і вже виходить на ринок послуг міста Житомира, адже буде виконувати капітальний ремонт покриття на вулицях С. Наливайка та Покровській, та ремонтуватиме тротуарну зону по вул. Героїв Чорнобиля. Тут сума трохи замаленька як для Олександра Ревеги – усього «якихось» два мільйони гривень. До речі, без будь-якого “ProZorro”, наголошує “Вголос.zt”.
Таким чином, співпраця Бердичівського міського голови та народного депутата приносить останньому достатній прибуток для того, щоб раз у рік разом зі ще декількома спонсорами порадувати бердичівлян «сухим» концертом. А щодо якості виконаних ремонтних робіт дорожнього покриття – достатньо кілька разів проїхатися вулицями та скласти своє враження.
Денис ЗАРЕМСЬКИЙ


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Ланочка
1 Ланочка (Ланочка)   • 21:40:52, 07.07.2016 [Материал]

аНТИНАРОДНИЙ ПАН РЕВЕГА ! вИ ГЕТЬ ,,ЗДУРІЛИ",ЧИ ЯК?
Ланочка
2 Ланочка (Ланочка)   • 21:42:23, 07.07.2016 [Материал]

ЯК ЛЮДИ ЗА ТАКЕ ГОЛОСУВАЛИ......


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо