Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2016 » Июль » 10
ViktorK Два рейдерських угруповання "патріотів" ледь не побились за шмат чужої землі у центрі Житомира

ViktorK


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Два рейдерських угруповання "патріотів" ледь не побились за шмат чужої землі у центрі Житомира

10.07.2016, 09:59:10 2163 4.4 1

У Житомирі продовжується епопея з рейдерського захоплення ласого шматка землі у центрі міста. Два роки тому під прикриттям антиросійських гасел і на замовлення місцевих грошовитих бариг гурт гопників, на яких проби ніде ставити, розгромив законне будівництво маркету АТБ на вулиці Київській, 6. Після чого більше двох років на місті погрому плямою ганьби стояв пустир.
Влітку 2016 року на тому ж полі бою перетнулись інтереси двох «патріотичних» угруповань, які переросли у фізичне протистояння. Активісти — рейдери, що полюбляють вдягатись у камуфляжний одяг, забажали отримати квартири у житловому комплексі, який планують збудувати на пустирі. А ті, котрі декларували на місці погрому облаштування Скверу Героїв України, знову вигукують старе гасло, хоча за два роки вже могли б збудувати «Космодром героїв», а не лише сквер, та не спромоглися навіть квіточки посіяти. Днями вже ледь не дійшло до мордобою між двома угрупованнями, навіть поліцію довелось викликати.
По закону право розпоряджатися земельною ділянкою досі належить фірмі «Олеся», яка представляє інтереси АТБ, а всі ряджені активісти — звичайні самозванці, дії яких кваліфікуються як рейдерське захоплення.
За спинами двох угруповань ховаються кукловоди, один з яких є відомим бізнесменом і депутатом Верховної ради України, а інші займають високі посади в управліннях служби бандитів України та поліції. Вони й смикають за ниточки маріонеток, у тому числі керівників міської ради і виконкому задля отримання матеріального зиску. А житомирян знову шиють у дурні...

Переглядаючи архіви, знайшов відеозапис 2014 року одного з «замовних» засідань Житомирського міськвиконкому щодо ліквідації будівництва «злочинного АТБ». Цікаво, що так звані представники громадськості, обдурені і зомбовані керівниками, так і не змогли адекватно пояснити, чому вони виступають проти зручного сучасного торговельного закладу. Всім бажаючим готовий надати повний запис засідання. Бажаю приємного перегляду

 

P.S. Подейкують, що наразі обидва угруповання ведуть перемовини щодо спільного відрядження до російського Ліпецька — закривати «злочинну кондитерську фабрику». За довідками, вишиванками і камуфляжем звертатись до прес-служби Борислава Розенблата (тому що прес-службу Геббельса вже ліквідовано)

Оригінальний коментар житомирянина на сторінках одного з місцевих інтернет — видань:

33 Alex Ivanov (AlexIvanov) • 10:48:37, 02.07.2016

Розенблат и Сухомлин продали участок строительной компании. Изначально эти два товарища использовали активистов для отжатия этой земли, а теперь применили силу и будет там дом, а не парк Небесной Сотне. Мне жалко погибших Героев. Какое вокруг бл.дство.

 

Джерела:

http://zhzh.info/news/2016-07-03-28611

https://www.youtube.com/watch?v=yv2b47pfDUY

https://www.youtube.com/watch?v=IrexIkekRBw

https://www.youtube.com/watch?v=Z2xTwMjlgOc
http://sbu.in.ua/nash-arxiv/dva-rejderskix-ugrupovannya-patriotiv-led-ne-pobilis-za-shmat-chuzho%D1%97-zemli-u-centri-zhitomira.html​

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Holy
1 Mike Steel (Holy)   • 18:21:00, 10.07.2016 [Материал]

Так бывает. Время такое. Не то ещё попрёт из "патриотов" ...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо