Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » medusa-gorgona » 2016 » Июль » 19
medusa-gorgona Дитяче психоневрологічне відділення Житомирської обласної психіатричної лікарні

medusa-gorgona


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Дитяче психоневрологічне відділення Житомирської обласної психіатричної лікарні

19.07.2016, 07:33:19 2841 5.0 0

Дитяче психоневрологічне відділення Житомирської обласної психіатричної лікарні єдине в області де лікуються  діти з особливими потребами .
Багато з населення навіть не знає, що воно існує і де знаходиться, але на превеликий жаль там перебуває найнезахищеніша верства дитячого населення. З 2014 року року у відділенні триває ремонт, який нажаль затягується по причині рішень Житомирської обласної ради. На даний момент залишилось відремонтувати частину для стаціонарного лікування пацієнтів. Унаслідок браку фінансування дана частина відділення знаходиться в аварійному становищі: незакріплені пороги, склади меблів все це унеможливлює роботу відділення. Враховуючи постійне затягування виділення грошей Житомирською обласною радою у відділені постійна черга на госпіталізація, скарги батьків та головне, що діти перебувають у жахливих та небезпечних умовах. 

Адміністрація Житомирської обласної психіатричної лікарні та колектив відділення неодноразово зверталась з офіційними листами то освітлювала інформацію по телебаченню, але депутати залишаються глухими до прохань людей. 

Неодноразово запрошувалися для обговорення даного питання представники Житомирської обласної ради та Житомирського департаменту охорони здоров’я на телебачення , але потреби дитячого психоневрологічного відділення Житомирської обласної психіатричної лікарні свідомо ігноруються, навіть не варті обговорення. 
Слід зазначити, що це перший ремонт відділення за останні 30 років. Раніше температура у відділені становила в зимовий період +16 градусів С, враховуючи проблеми з каналізацією був запах сечі, лінолеум був значних дефектах і діти постійно падали, також підлога була вкрита слизькою плиткою. Багато з тих недоліків вже усунено. Але питання постає питання невже раз на 30 років не можна зробити подарунок дітям, а не кидати чергові подачки? Чи можливо влада думає, якщо діти нічого не розуміють, то їм все одно і вони не помічають недороблені  стіни? Дивлячись на свідоме ігнорування відділення протягом 30 років та зараз напевно депутати думаються, що дітей з особливими потребами не існує в Житомирській області. 
І слід зазначить що облаштування відділення новими меблями та забезпечення білизною, дидактичними матеріалами здійснюється за рахунок меценатів та спонсорами.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо