Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 20
snova 400 тис дебилов?

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 20

400 тис дебилов?

20.07.2016, 06:03:47 1948 2.8 2

Я не вірю! Я просто не можу повірити в те, що так багато людей задоволені роботою Парубія!
 
Адже це 400 000 чоловік! Ви можете собі уявити таку армію шанувальників? Це ж сорок дивізій дебілів! Не може бути. Не вірю.
 
Або, може бути, я помиляюся? Може бути, серед нас дійсно живуть люди, які вважають, що Парламент може очолювати людина, що розмовляє  тарабарском мовою?
 
Але є! Мені важко в це повірити. Адже ми європейський народ. Ми-то знаємо, що народний депутат повинен працювати "язиком", який до того ж забезпечений хорошими мізками. Причому, що язик, що мізки необхідно використовувати виключно за призначенням. Мізками - думати, язиком - говорити. І ми знаємо, що якщо мізки зіпсовані, а язик незрозуміло навіщо в роті булькає, то така людина не може бути народним депутатом, а вже тим більше керувати всіма народними депутатами України.
 
Думаю, що соціологи нас обдурили. Просто хотіли Андрюхе полестити. Мовляв, не переймайся, Андрюха, не все так погано. Андрюхе сподобалося. І всі задоволені. А насправді, народ ми розумний і культурний. Не може ж бути такого, насправді, щоб серед нас знайшлися люди, яким подобатися дурість і неуцтво.
 
Або може таке бути?

з тенет інета

Прикреплённые изображения:
snova 400 тис дебилов?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
sonnet
1 вадик (sonnet)   • 08:27:48, 20.07.2016 [Материал]

"з тенет інета"

То чого так скромнічаєш?
Пиши що з Ольгіно, як є .

"400 тис дебилов"
А не можеш порахувать скільки таких в рашці?
Бо орда цим і славиться .
І добав до них тих, хто їде на схід вбивати і їх посібників.
А до отриманої цифри доплюсуй ще й себе- як автора провокативних антиукраїнських блогів.

"Не народ, а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев." (They are not people, they are boors, villains, wild hordes of murderers and miscreants.) - Михаил Булгаков
nik41
2 nikolay (nik41)   • 16:44:34, 20.07.2016 [Материал]

Да. Нас рать...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо