Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2016 » Август » 7
TarasS Моя версія: вагітність була, діти народилися

TarasS


Оценка: 2.6/5 Голосов: 27

Моя версія: вагітність була, діти народилися

07.08.2016, 11:12:25 4419 2.6 53

Це моя власна версія подій, яка не претендує на абсолютну істину. Я не спілкувався з учасниками подій. Я лише детально проаналізував факти з відкритих джерел. І прийшов до висновку, що канонічна версія, яку вам виклали ЗМІ - ні що інше, як вдало виконані інформаційні операції для приховування справжніх подій.

Канонічна версія така:
1) поїхала до Києва забирати якісь документи; "забирала" ці документи чомусь аж до ночі;
2) раптово загубилася, телефон не відповідав; мати вдарила на сполох;
3) з'явилася вдома чи то наступного дня, чи то аж через день;
повідомила, що нічого не пам'ятає; живота вже нема; дітей теж нема;
4) з'являється інформація, що вагітність була фейком; нібито Дарина багато місяців ходила зі штучним животом і всіх дурила; фотографувалася з животом, ходила у легких прозорих туніках, давала помацати жінкам і дітям (є багато фото) - і ніхто так і не зрозумів, що живіт несправжній; у сюжеті СТБ мати Дарини дуже старанно виводить версію, що вони живуть у різних кімнатах;
5) раптово, наче Пилип з конопель, з'являється кавалер Дарини, про якого раніше ані слова; він урочисто у супроводі преси віддає у дитячий притулок речі, які нібито купувалися для малюків; кавалер старанно підтверджує канонічну версію про те, що вагітності не було, а всю цю історію Дарина вигадала - чи то для того, щоб одружитися з ним, чи то для того, щоб викачувати з нього гроші; секс у них нібито був аж один раз.

Почнемо з кінця. Одноразовий секс, після якого дівчина "залітає" - це, швидше, сюжет для мелодрам або дешевих комедій. Ящо Дарина хотіла шантажувати хлопця, то вона б просто викачувала з нього ГРОШІ, а не ходила б з ним купувати дитячий непотріб. Якщо ця прес-поїздка у притулок не є повністю постановочною (що не виключено), вірогідно, Дарина справді ходила з ним купувати речі для малюків. Але який у цьому смисл, якщо уявити, що вагітності не було? Який профіт? Далі. Чому ми почули про кавалера так пізно? Чому про нього не згадувала мати Дарини, коли била на сполох? У сюжеті СТБ є цікавий момент. Мати кавалера каже: дуже переживала через те, що дітки за результатами УЗД дуже дрібненькі (!). Якщо дівчина шантажує хлопця таким чином - то повірте, на її фальшивому УЗД будуть богатирі! Це перший "дзвіночок".

Далі. Які підтвердження того, що вагітності не було, ми бачимо у сюжеті? Лише слова. Поліціянтка каже, що на обліку Дарина не була, тому факт вагітності поліція підтвердити не може. Але примусового обстеження НЕ було, бо Дарину ні в чому не звинувачують. Мати каже, що вони ходили до гінеколога (?), і той теж сказав, що нічого не було. Просте запитання: а за яким бісом Дарині ходити до гінеколога? Навіщо до нього ходити, якщо ти точно знаєш, що не вагітна і не була вагітна? Смисл? Довести всім, що ти всіх справді обманювала? Ця очевидна брехня матері є другим "дзвіночком". Але найбільша її брехня - бурмотіння про "різні кімнати". Ти живеш з донькою в одній квартирі. Щодня протягом багатьох місяців (!) вона лягає спати, прокидається, ходить у ванну (!) - і ти не помітила штучний живіт? Маячня! Тепер уявіть себе на місці Дарини, якщо ви жінка. Ви б спали з фальшивим животом, чи ховали б його під подушку? У ванну теж з ним? Відліпила, помилася, приліпила, вийшла? Заради чого такі муки - щоб купувати памперси з якимось мужиком, з яким спала один раз? Нарешті, ЯК би ви вмудрилися не показати рідній матері СПРАВЖНЬОГО живота? ЯК би ви переконали матір, кавалера та масу інших людей, що силікон, який вони мацають - це живіт з живими плодами?

Далі. На фото - Дарина з животом у білій напівпрозорій туніці. Крізь туніку просвічують деталі джинсів. Просвічує живіт з набряклим пупцем. Відповідно, під такою тунікою буде ЧУДОВО видно місця, де стравжній живіт з'єднується з фальшивим. І таку туніку на вулиці дуже легко задирає вітерець. Все ще вірите у несправжню вагітність?

Отже, я схиляюсь до версії, що вагітність була справжньою. Але водночас нелегальною, через що Дарина офіційно не стояла на обліку. Це могло бути або штучне запліднення, або запліднення природним шляхом. У будь-якому разі, діти планувалися на продаж. Селфі в бутіках, одяг, дороге взуття, квіти - це непрямі ознаки фінансової підтримки, яку дівчина отримувала від замовників. На ці ж гроші дівчина оплачувала нелегальні медичні послуги. Це усталена практика для стосунків між бездітними парами та дівчатами-донорами. Шантаж кавалера - жалюгідна вигадка. Дівчина може шантажувати одного кавалера РЕАЛЬНОЮ дитиною від іншого. Теоретично. Водночас вона може звернутися до суду, якщо кавалер відмовляється від дитини, може встановити батьківство і спокійно отримувати законні аліменти. Без шантажу. Шантажувати накладним животом - це звіряча маячня. До того ж, кавалер жодним словом не обмовився про те, що Дарина від нього щось вимагала і отримувала.

Отже: вагітність була, діти народилися. Історія із зникненням і "втратою пам'яті" - закономірний результат післяродового шоку. Де і як вони народилися, чи народилися живими і здоровими, чи виконали замовники свої зобов'язання перед Дариною - гадати не будемо. В сюжеті ми бачимо молоду жінку, яка досі у стані сильного шоку. Такий шок буває після нещасливих пологів. Або після того, як ти отримала гроші, але втратила дітей. Але точно не від гумового живота.

P.S. Прошу у коментарях не згадувати прізвища учасників подій.

Прикреплённые изображения:
TarasS Моя версія: вагітність була, діти народилися
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 53
Arina1985
1 Арина (Arina1985)   • 11:41:35, 07.08.2016 [Материал]

Абсолютно не согласна с Вами, Тарас.
1. Не думаю, что мама не знала ничего. В этой истории много брехни. Беременность (если она есть) скрыть не так просто. Это не только живот. Это еще тошнота, рвота, реакция на запахи, могут быть боли в спине, сонливость и прочие признаки. Женщиа всегда поймет женщину.
2. Не думаю,что заказчики выбирали бы первородку, еще и такую молодую.
3. Допустим где-то в Киеве родила. Тарас, вы знаете, что такое роды? Это примерно когда в отверстие размером с яблоко надо пропихнуть предмет размером с арбуз. Это дико больно, могут быть осложнения и т.д. После такого не прыгнешь в такси ехать в Житомир.
4. А с чего,собственно говоря,все взяли,что она страдает?скорее всего,она просто пересиживает шумиху.
Sandra
7 Sandra (Sandra)   • 12:12:51, 07.08.2016 [Материал]

Первородок не берут через официальные клиники, а по другую сторону могут взять кого угодно. Да и речь идет не только о суррогатном материнстве. Это может быть обычная черная хирургия.
А если, как вы говорите мама все знала, то это вообще другая статья УКК с организованной преступной деятельностью. Но я не думаю, что мама была в курсе.
TarasS
11 Тарас (TarasS)   • 12:29:16, 07.08.2016 [Материал]

Орисю, відповідаю.

1. Ти повторила мої думки власними словами. Мати чудово знала, що вона вагітна. Запитання тільки, чи знала вона про плани доньки продати онуків? В чому ти незгодна зі мною? На фото видно жінку, яка виглядає, як типова вагітна жінка. І її поведінка в ці дні - типова поведінка вагітної і породіллі.

2. Замовники вибрали здорову на вигляд і за аналізами дівчину, яка хотіла заробити. Нелегальні послуги на цьому ринку набагато дешевші, ніж легальні. До речі, ще невідомо, для чого діти замовникам. Добре, якщо хочуть виростити і виховати. А якщо щось інше? От тому й нелегальна вагітність.

3. Яке ще таксі? Її не було вдома ТРИ дні! Два дні її шукав кавалер, навіть згідно з канонічною версією. Плюс один день вона "забирала документи" аж до ночі.

4. Повернувшись додому, вона, за словами матері, пішла вночі з дому в одній сорочці. Якраз цим словам маман я вірю. Але після гумового живота таке не роблять. Це постперинатальний шок.
Mira
34 Irina (Mira)   • 23:19:56, 07.08.2016 [Материал]

Перечитала интернет.Не было ее дома не 3дня,а 36 часов.Звонила она домой в 22-30 26 августа,а приехала домой на такси 28 утром (это писали волонтеры,которые ее искали).А парень искал ее 2 ночи(с 26 на 27 и с 27 на 28).Так что родить двойню,отойти от родов и приехать домой за 36 часов нереально.Это скажет любая женщина.
Сашко
2 Alex (Сашко)   • 11:46:55, 07.08.2016 [Материал]

а хіба в наш час по аналізу крові не можна визначити, була у жінки вагітість чи ні? всілякі там гормони, антитіла?
Sandra
5 Sandra (Sandra)   • 12:07:53, 07.08.2016 [Материал]

можна і не тільки так. Але ж ніхто цього не вимагає. Все-таки дивно в нас працює поліція.
Юрко
16 Градовський (Юрко)   • 15:09:03, 07.08.2016 [Материал]

Поліція в долі
Sandra
24 Sandra (Sandra)   • 18:28:23, 07.08.2016 [Материал]

і не сумнівайтесь
Stass
35 S.t.а.s.s. (Stass)   • 02:45:05, 08.08.2016 [Материал]

Ага, они в очереди на следующее оплодотворение.
TarasS
8 Тарас (TarasS)   • 12:13:29, 07.08.2016 [Материал]

Сашко - можна, але аналізів ніхто не робив. Вона не є обвинуваченою. Примусити не можна. А самій їй робити аналізи нафіг не треба. За канонічною версією, вона просто пожартувала. Мета зараз одна: обрізати кінці історії, щоб про неї швидше забули.
Sandra
9 Sandra (Sandra)   • 12:16:13, 07.08.2016 [Материал]

Невже немає ніяких важелів впливу? Ну в решті решт я зараз можу також когось вбити і сказати міліції, що нічого такого не було. Вона ж для того і покликана-знаходити істину там, де її пильно приховують.
TarasS
14 Тарас (TarasS)   • 12:57:18, 07.08.2016 [Материал]

Сандро, мене теж дивує пасивність поліції і повна безпорадність місцевої преси. Оксана Трокоз наче ж розумна дівчина. Та зведи ти їх докупи і постав декілька влучних запитань - і канонічна версія розсиплеться на очах. Використай приховану камеру або прихований диктофон, витягни на відвертість. Це легко.
Sandra
23 Sandra (Sandra)   • 18:26:53, 07.08.2016 [Материал]

Якщо вони вдались до того, щоб вкинути в прессу таку муть, то й з полыцією там, напевно, все також вирішено. Але мені не хотілося б, щоб ця історія заглохла. Як мінімум за шахрайство та спробу ввести в оману (це в найпримітивнішому випадку) дати б їй кілька рочків.
TarasS
38 Тарас (TarasS)   • 08:59:35, 08.08.2016 [Материал]

А як максимум - нелегальна торгівля людьми.
snova
3 oleg (snova)   • 11:52:09, 07.08.2016 [Материал]

Все просто. Кавалер - из ромов ( циган). Девочка не захотела жить по их правилам. Убежала. Детей родила. Отдала в детдом. Ромы раскрутили компанию что бы отмазаться. Вот так то. Менты и Ахтивисты города покрыли ситуацию. Кто из за страха, кто из-за денег.
TarasS
12 Тарас (TarasS)   • 12:31:38, 07.08.2016 [Материал]

"Кавалер - из ромов ( циган)."

На якій підставі ти це стверджуєш? На фото хлопець із зовнішністю типового волиняка. Батьки україномовні, нічого циганського й близько нема.
Stass
36 S.t.а.s.s. (Stass)   • 02:46:13, 08.08.2016 [Материал]

Он у него наверное наркоту покупал, вот и подумал, что цыган или коней вместе воровали.
Arina1985
4 Арина (Arina1985)   • 12:06:10, 07.08.2016 [Материал]

Эта история все больше обрастает домыслами. Потом еще окажется, что Дашу погрузили в искусственный сон на 9 месяцев и что с ней происходило она не знает)))
Sandra
6 Sandra (Sandra)   • 12:11:03, 07.08.2016 [Материал]

Я не вірю в те, що вагітності не було. До дівчини мені байдуже-це викид суспільства. А от малюків, які невідомо де і як, мені дуже шкода. Я вірю в те, що життя розставить все по своїм місцям і кожен понесе свій хрест.
Stass
37 S.t.а.s.s. (Stass)   • 02:48:06, 08.08.2016 [Материал]

Та ща наверное СТБ втихаря снимает сенсационный сюжет, очередной быдло-проект и через пол годика выйдет сенсационная передача.

Как Вам такая версия?

Обычно не разглашаются подробности, если принимаешь участие в таких мутных проектах.
dakar
10 Инспектор Кранник (dakar)   • 12:21:20, 07.08.2016 [Материал]

Моя версия: вони всі шибануті, ну їх на буй.
TarasS
13 Тарас (TarasS)   • 12:39:46, 07.08.2016 [Материал]

От скажіть чесно - це щаслива вагітна жінка, чи хитра сука, яка дає дівчинці помацати мертву гуму?

http://zhzh.info/_nw/289/96049477.jpg
Mira
15 Irina (Mira)   • 15:03:34, 07.08.2016 [Материал]

1,Тарас,вот посмотри про накладные животики http://zhivotik.info/
2.При беременности двойней живот намного больше и дети в самом деле небольшие.Сотрудница недавно родила двойню,так она уже в 7 мес. еле ходила ,а не порхала как бабочка по маршруткам.И кто это отпустит своего ребенка за неделю до родов двойни в жару на маршрутке в Киев?Чушь.
3.Тарас,наверное у тебя нет детей,а то бы ты знал,что у женщины после родов(тем более двойни) куча проблем(это если все отлично) и возможных осложнений.Это не зуб вырвать.
4.При беременности двойней обычно не дохаживают 40 недель,а рожают раньше(часто кесарево) и их ложат заранее на сохранение.
Смешно,когда мужик думает,что вот так родила двойню за пару часов,встряхнулась и через день - домой.
TarasS
17 Тарас (TarasS)   • 15:43:56, 07.08.2016 [Материал]

1. І що, в накладних животиках є іграшкові плоди на батарейках, як ворушаться при дотику? Якщо ти вважаєш, що у Дарини був муляж - будь-ласка, поясни, як вона жила з ним вдома, як обманювала маму і навіщо так мучилася декілька місяців? Заради того, щоб сходити з мужиком один раз за памперсами? Це була її мета?
2. "Сотрудница недавно родила" - це не аргумент взагалі. Люди різні.
3. Я знаю про це достатньо.
4. Її не поклали на зберігання, бо вагітність була нелегальною. І ніхто не знає насправді, на якому місяці вона була.

Мужик не думає і не каже, що можна встати за пару годин. Мужик каже, що її не було вдома ТРИ доби, і це підтверджує канонічна версія.

Це раз уважно подивіться і порівняйте фото у блозі і фото у №13. На фото з дівчинкою чітко видно, що живіт збільшився, стегна стали ширшими, фігура округлилася.
SlavaNibiru
33 Святослав (SlavaNibiru)   • 21:48:29, 07.08.2016 [Материал]

Навряд з фото можна встановити, чи живіт ворушився при дотику. А якщо й мама була у змові, то дочці не було сенсу її обманювати.
TarasS
39 Тарас (TarasS)   • 09:14:50, 08.08.2016 [Материал]

Тут є два варіанти.

1. Мама чудово знала про справжню вагітність, але не знала про наміри доньки продати онуків. Тому мама і здійняла бучу, коли Дарина "загубилася" у Києві. Версія Дарини "нічого не памятаю, де діти, не знаю" - розрахована була саме на маму.

2. Мама знала і про вагітність, і про наміри продати онуків. І про мету поїздки знала. Але Дарина потрапила у Києві в якусь халепу. Можливо, до неї застосували психотропні речовини. Можливо, забрали дітей і не заплатили те, що обіцяли. Мама, природно, вдарила на сполох, як тільки Дарина зникла зі зв'язку.

Обидва ці варіанти мають один наслідок. Мама і донька зрозуміли, що найбезпечніший для них вихід із цієї ситуації - розповідати всім про імітацію вагітності. Точніше, розповідає мама. Дарина досі у стані шоку.
VDm
18 Dmitro (VDm)   • 15:50:34, 07.08.2016 [Материал]

Я не Тарас, но хочу уточнить один момент.
1. Допустим, это были накладные животы, пусть даже с этого сайта. Допустим, что их качество настолько высоко, что на ощупь они неотличимы от реального живота. Но возникает вопрос - стоимость комплекта из 2 животов, имитирующих разные сроки - 1200 баксов, одного (с риском спалиться) - 700 баксов. Великовата цена для неудачной шутки, не находите? Тем более, как я понимаю, никакого "выхлопа" (прибыли) она в итоге с этого не поимела. А мне не верится, что все эти "маневры" были изначально задуманы в качестве просто шутки. Также как не верю, что мать не смогла бы отличить реальную беременность от изображаемой
2-3 пункт - по факту про двойню мы знаем только со слов девушки, которая не стояла на учете, не проходила обследований и т.д. Это же влияет и на п.4. Куча проблем и осложнений тоже совсем не обязательна, тут, кстати, положительную роль мог сыграть возраст.
TarasS
20 Тарас (TarasS)   • 17:42:03, 07.08.2016 [Материал]

"стоимость комплекта из 2 животов, имитирующих разные сроки - 1200 баксов"

Канонічна версія в одному реченні: дівчина з небагатої родини десь знаходить і витрачає 30 000 грн., аби один раз сходити з мужиком за памперсами для дітей, яких насправді нема.
Sandra
22 Sandra (Sandra)   • 18:23:21, 07.08.2016 [Материал]

а таких нужно ка минимум 3 штуки. Где у бедной девушки такие деньги?
14школа8класс
19 Олександр (14школа8класс)   • 17:19:04, 07.08.2016 [Материал]

Что минусующие, не согласны, что мужчина несет ответственность за беременную женщину, поэтому обязан все знать? Никогда не поверю, что оценка -3 не клонирована!
-----
Чего только не случается в жизни, но в этой истории, я не вижу логики поведения ни юноши, ни девушки, ни последовательности действий родителей! Выгода, чьей-то стороны- тоже не просматривается! Значит, что же это было, постановка первой серии мыльного цикла: "как залететь и потом вылететь!"

Версия пана ТарасСа может иметь место, в ней есть своя логика!

Однако: как говорит парень, она с ним даже выбирала вещи для буд ребенка ( детей)! Фото в сети все видели! (?)

Так обними ее, хотя бы раз и сними фото, где вы вдвоём! Что же это за парень такой, который ни разу,после объявления беременности не послушал сердца будущих деток? Отец у парня есть и мама же есть???

Моего жизненного опыта не хватает понять "логику" поступков ни одной из сторон! Мужчина, если он мужчина, несет ответственность и за свою пассию тоже! Если бы так было, то и не было такого конца!

Состоявшийся, настоящий парень вник бы во все детали! А так , чистый инфантилизм участников и раздутое сми событие , что называется, сетевая байка!
TarasS
21 Тарас (TarasS)   • 17:48:27, 07.08.2016 [Материал]

"Выгода, чьей-то стороны- тоже не просматривается!"

Ти вважаєш, що продати дітей, наприклад, заможній бездітній парі - невигідно?
14школа8класс
25 Олександр (14школа8класс)   • 18:44:41, 07.08.2016 [Материал]

На 21 с ценами , не знаком, поэтому мнения у меня нет!

Если у девушки был с заказчиками письменный. договор на вынашивание, а без него нельзя, так как новые родители, должны быть уверены, что суррогатгая мать не выставит им претензии на детей, если передумает!

По поводу договора, есть одно противоречие, не по самому существованию договора, а по его содержанию: предположим, некая пара,хочет , чтобы ей выносили одного ребенка и соответственно пола (?), она составляет договор до того , ( узи) и дает видимо аванс, а тут - двойня и что ? Сразу автоматом принят новый "заказчиком" новый вариант? Пошла Конспирология!

Вы скажете, что "продажа" может состояться и без договора?
Так рисковать такая молодая девушка, на мой взгляд, не могла!
После освещения в сети, полиция должна проверить эту версию!
Sandra
26 Sandra (Sandra)   • 19:00:07, 07.08.2016 [Материал]

может и есть договор, кто знает? Точнее был...
Mira
27 Irina (Mira)   • 19:02:35, 07.08.2016 [Материал]

На 21
Если она хотела продать детей кому-то,то зачем тогда парня озадачивать и покупать детские вещи?Зачем шум с исчезновением поднимать?Не вижу смысла.Родила-отдала-получила свои деньги-свободна.
Юрко
28 Градовський (Юрко)   • 20:05:43, 07.08.2016 [Материал]

Але ти й тупа. Хоча це звичне для москвина
VDm
29 Dmitro (VDm)   • 21:19:26, 07.08.2016 [Материал]

Шум подняли родители, а не она. Вообще в этой истории много противоречий, но у меня складывается впечатление, что беременность была вполне реальной, при этом родители до последнего не знали, скажем так, о том, что дело в суррогатном материнстве. Сама же девушка не спешила посвящать их в свои планы, потому и организовалась история "чтобы как у людей".
RapidDuck
32 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 21:38:02, 07.08.2016 [Материал]

Никаких противоречий нет.
RapidDuck
30 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 21:35:00, 07.08.2016 [Материал]

Абсолютный бред в стиле Semen1952 и прочих любителей теорий заговора.
Semen1952
45 Semen (Semen1952)   • 11:21:21, 08.08.2016 [Материал]

На 30.
Высылай банковский счет, ТРЕПЛО!
1-10 11-13


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо