Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Август » 26
snova Патріотична козлотня.

snova


Оценка: 3.5/5 Голосов: 14

Патріотична козлотня.

26.08.2016, 20:34:40 2313 3.5 7

День Незалежності. Післямова
 
відЗабана Старого
Закінчилися урочистості. На душі пусто. Не міг зрозуміти чому. Пройшовся по сторінках деяких особливо «свідомих» громадян. Стало ще гірше.
 
І здавалося б, ну чого я так? Адже все у них правильно. І вишиванки, і віночки, і радість непідробна. Я б навіть сказав - екстаз патріотичний. Кожен і кожна з них прямо таки поскулівая від задоволення, клянеться в любові до України. «Ой моя рідна!», «Ой моя ненько!», «Ой як же ж ми тобі любо!». І на машинах прапорці. І в волоссі квіточки. І в очах сльозинки жовто-блакитні.
 
Ну, радіють люди. За Україну адже радіють. І я теж люблю Україну. Але чому ж ці люди наганяють на мене таку тугу?
 
І зрозумів раптом. Всі ці люди до нудоти нагадують мені батьків, у яких народилася дитина, і вони, замість того, щоб годувати дитинку, стежити за його здоров'ям, замість того, щоб доглядати за ним, бігають ці батьки по сусідах, і в нападі щенячого радості розповідають всім зустрічним і поперечним, про те, як вони щасливі, як вони раді і як вони люблять чадо своє.
 
Дитя розривається від крику. Вже посиніло все. Воно їсти хоче. Воно боляче і послабшє зовсім. А папка з мамкою розвісили фотографії дитини і на одяг, і на лоб собі повісили, і на машину, і спереду, і ззаду, і їздять по місту, і дудять в дудки, і святкують День Народження карапуза свого. Але варто тільки кому-небудь сказати цим конвульсірующім від захвату батькам, що не до свята зараз; що дитя їх боляче і голодно; що треба терміново рятувати його, а то, чого доброго, загине дитя, так ці божевільні батьки приб'ють будь-якого, хто разом з ними радіти не захоче.
 
Плювати їм на здоров'я України. Навіть загроза смерті їх не лякає. Вони в напівтемряві божевілля святкуватимуть навіть тоді, коли лікарі констатують смерть. Навіть тоді вони будуть говорити, що все це ворожа пропаганда. Що головне вірити. І святкувати. І вишиванка. І шаровари. І Герб на лобі.

Прикреплённые изображения:
snova Патріотична козлотня. snova Патріотична козлотня.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
Hasan
1 Олександр (Hasan)   • 22:43:02, 26.08.2016 [Материал]

Опаньки! Свіжачок від Василя Волги! Чи від кого там? Може, Старий Забан - це Медведчук? З нього ж дійсно, хіба пісок не сиплеться...
snova, а хто у кого копіпастить (з перекладом) блоги?
Якщо Волга у тебе, то міг би принаймні вказувати тобі на деякі орфографічні помилки. Бо поведінка у цього Волги якась не лівацька, а капіталістична - і блога у тебе потягнув без вказування автора, і переклав собі без помилок, і навіть не натякнув тобі на них. Та ще й опублікував першим. Хоча, з іншої сторони, якої ще поведінки чекати від хабарника-бібліотекаря, якого двічі несудимий під шумок Євромайдану тихенько випустив по УДО?
HOOLIGAN
2 ХУЛИГАН (HOOLIGAN)   • 05:23:21, 27.08.2016 [Материал]

нафиг ты ведешься на этого гомика?
Sams2
3 Александр (Sams2)   • 08:07:29, 27.08.2016 [Материал]

Забавные первые два коммента. Именно в том духе, о котором писалось в блоге. Суть - не интересует, главное обсудить личность пишущего.
А блог-то правильный. Тот нечастый случай, когда согласен с snova.
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 13:44:15, 27.08.2016 [Материал]

"Тот нечастый случай, когда согласен с snova."

Це не його писанина, баране. Читай уважно №1.
ГЕВИТЕР
7 Гена (ГЕВИТЕР)   • 14:01:41, 27.08.2016 [Материал]

"Це не його писанина, баране"

ТараССка, отвыкай общаться с баранами, тут тебе не отара. Напчинай с людьми общаться. А про инцедент с овечкой...ну так мало такого с чабанами случается - мы тебе это забудем. )))
Semen1952
4 Semen (Semen1952)   • 12:04:12, 27.08.2016 [Материал]

Ув.Александр, будьте объективны в суждениях, не " обсудить", а обо . . . . ь автора блога.
ГЕВИТЕР
5 Гена (ГЕВИТЕР)   • 12:10:32, 27.08.2016 [Материал]

Никто не помнит, каким пунктом это стояло в инструкции для ватников от Английского Сыра?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо