Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Сентябрь » 14
snova Львів як образ фантазій українського народу.

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 12

Львів як образ фантазій українського народу.

14.09.2016, 06:36:48 1833 3.0 4

Львів як образ фантазій українського народу.
В Україні шахраї одягли вишиванки
 
Завалений сміття Львів це наслідок громадської норми, при якій люди не цікавляться своєю країною, проблемами своєї країни, - люди просто живуть в своєму вигаданому світі, не помічаючи того що відбувається навколо них самих.
 
В Україні шахраї одягли вишиванки і почали займатися самопіаром для того щоб дорватися до влади і почати грабувати країну.
 
Це все сталося дуже швидко: пройдисвіти прийшли зі своїми політичними технологіями і зайняли ту нішу в країні, яка була не заповнена.
 
У Львові так само як і по всій країні немає політичної активності серед населення.
 
І проблема львівського сміття це проблема всієї України, яка не хоче займатися собою, займатися своїм життям для того щоб бути не бидлом - а людиною, яка працює для того щоб бути цивілізованою людиною, яка піклується про свій будинок і живе в реальному світі, а не вигаданої своєю фантазією ілюзії, яка просто ізольована від решти і живе своїм життям, кажучи людині, що він жива душа, яка повинна жити в цьому вигаданому світі, який намагається підмінити собою реальність, яка стукає до нас у двері, але ми її не чуємо .
 
Так само і Львів: все думали, що це європейське місто, тому що таким його собі намалювали в своїй уяві.
 
Але насправді - Львів це такий же поганий місто як і вся Україна: тут немає комфорту, тут є просто самотні будинку, які вміщують в себе своїх жителів, але ці жителі як тіні ходять по вулиці, а потім додому, самі не розуміючи що відбувається і що робити далі ....

Прикреплённые изображения:
snova Львів як образ фантазій українського народу.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
VDm
1 Dmitro (VDm)   • 08:49:07, 14.09.2016 [Материал]

"це такий же поганий місто як і вся Україна: тут немає комфорту, тут є просто самотні будинку, які вміщують в себе своїх жителі" - автору не помешало бы подучить склонения и научиться вычитывать текст перед тем, как выставлять его.
14школа8класс
2 Олександр (14школа8класс)   • 09:52:47, 14.09.2016 [Материал]

Я, бы не стал так сильно обобщать, употребляя слова: Образ, Фантазии, Украинский, Народ!

При плохой погоде и настроении, любой город, что у нас, что в Европе, это плохая (!) искусственная вторая природа из кирпича и бетона, с превышением СО2 в воздухе и валяющимся на тротуаре окурками!

Города, неоправданно разбухают, поглощая внутренних мигрантов ( села, поселки), а вновьприбывшие - еще не здесь , но уже не там!

Проблемы с мусором, байкеры и прочий шум, толчея, быстрое распространение гриппа в сезон, трещины на фасадах, это бич городов и не только Львова! Но Львов, кроме всего прочего, остается и центром культуры, науки, образования, искусства!

А наш негативизм, происходит от наших же сверхжеланий, но из времени- не выскочишь, его невозможно выбрать!
Гайка
3 Максим (Гайка)   • 12:11:45, 14.09.2016 [Материал]

Інтнрнетовий переклад з російської))
коррупционер
4 владимир (коррупционер)   • 20:02:13, 14.09.2016 [Материал]

Зачем это писать?
Это саспенс хичкоковский.
Такого в жизни нет и близко.
Такая картинка мира создается в мозгу у которого нет воображения.
Скажу больше.
Это предсмертная записка неуравновешенного человека(очень надеюсь что автор не вы.Вас просто ксендзы охмурили)))))).)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо