Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2016 » Сентябрь » 28
an1234 ​Хто ховається за Ширмою?

an1234


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

​Хто ховається за Ширмою?

28.09.2016, 12:49:35 2575 3.9 1

На Житомирщині відкрився новий театрально-політичний сезон. Перша вистава пройшла в обласній раді. Наступну презентуватимуть в міській ради та ОДА. Але найцікавіше завжди відбувається за кулісами, за ширмою.
Анжеліка Лабунська в кріслі голови обласної ради не всиділа і року. Щоб зберегти гарну міну за поганої гри, вона гордо написала заяву та гучно гримнула дверима, звинувативши, колишніх колег по більшості та «псевдодемократів» в жазі наживи. Звичайно, а що ще можна було сказати. Така роль: «я не давала їм красти, вони мене змістили». До речі, грала вона досить талановито. Псували природність героїні тільки налякані очі її декількох найближчих соратників, які думали, як прожити тепер без преференцій. Опоненти ж при цьому, напевне, думали про бурштинові копалини, по яким Анжеліка Вікторівна так і не змогла домовиться з депутатами, як стверджують деякі з них за тими ж самими кулісами – через жадність.
Загалом враження складається таке, що у «Батьківщини» на Житомирщини якась особлива карма – ходити по граблях. Дивлячись зараз на Анжеліку Лабунську, важко не згадати Любов Цимбалюк, яка так само гарно починала і так само опинилася поза справами. Як в тій пісні: «вот и встретились два одиночества». І персонажі, і антураж (гроші, депутати, крісла…) все схоже. Але, ці долі і ті події, що відбуваються тепер пов’язані. Можливо, якщо б Анжеліка Лаунська не заздрила би «славі» Цимбалюк в у місті, і не відсовувала б колишню в. о. мера на другий план, то мала би більший вплив в місті та більше можливостей для торгів.
Вистава, на яку чекатимемо найближчим часом у міській раді, основний сюжет якої – зміна секретаря – тепер багато в чому буде розгортатись з урахування подій в обласній раді. Звичайно, тут є і своя власна гра Сухомлина і Чиж. Наприклад, Чиж, щоб уникнути долі Лабунської вирішила потягнути час і піти у «енну» за рахунком відпустку за цій рік. Відпочивати вона мала з 3 по 13 жовтня, а Сухомлин взяв і призначив сесію на перший день після її відпуски. Ну, видно, так, щоб звільнити і Наталя Чиж знову могла відпочивати. Хоча по-хорошому варто було б звільнити і того, хто перетворив все місто на траншеї та марсіянські ландшафти. Повернемось до ролі «Батьківщини» на сесії міської ради. В своєму прощальному інтерв’ю на «Главком» Анжеліка Лабунська пригрозила Сухомлину: «голосів за відставку Чиж не дамо». Сказати то вона сказала, але, схоже, забула, що по-перше втрата нею влади ослаблює не лише  фракцію «Батьківщини» в міській раді, але й відданість її однопартійців. Зрештою, хто не дасть голосів за відставку Чиж з «Батьківщини»? Скоропад, який спить і бачить себе підлеглим Сухомлина? Чи Підюра з Онопрієнко у яких свої  «шкурняки»? Чи може директор ЗОШ № 10 Олександр Величко? Список можна продовжити.
Це до того, що програвши область, «Батьківщина» програла і місто. Повертаючись до прощального інтерв’ю пані Анжеліки можна підтвердити її думку про те, що влада буде і надалі узурпуватись БПП. А Ширма, якого обрали її наступником – лише ширма, для тих, хто насправді керуватиме областю. За моєю інформаціє постановка була дебютом нового голови БПП в області Олександра Рабіновича. В області у нього вийшло все гарно, тож до міста він, напевне також докладе руку, а далі, ймовірно, Житомирський район.
В цьому ж контексті можна згадати і про призначення губернатора. Хоч як Лабунська не сходилась з характерами з Машковським, але поки він був їй було значно безпечніше в своєму кріслі.
Чи буде нове крісло для Лабунської найближчим часом? Навряд чи. Хоча вона і пригрозила подати документи на посаду голови обладміністрації, де вона з її послужним списком могла би виглядати найкращим претендентом, особливо в порівнянні з Ігорем Гундичем, але всі ми розуміємо, що в умовах для конкурсантів між рядків написана основна вимога: «бути членом БПП». Тож Лабунська хіба, що може потягнути час подаючи свою кандидатуру на посаду губернатора, а потім оскаржуючи рішення конкурсної комісії в судах. Але на сьогодні крісло вже належить іншим.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1651609745128903&set=a.1405152126441334.1073741828.100008396806174&type=3&theater

Прикреплённые изображения:
an1234 ​Хто ховається за Ширмою?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 13:21:55, 28.09.2016 [Материал]

Судя по фото эти лица забыли про праздник Воздвижения Честного Креста и народные приметы не рекомендуют начинать новы,е,порой необдуманные действия.
А еще в этот день держали двери на замке, чтобы змеи в дом не попали, ведь змеи начинают прятаться по норам на зимовку, поэтому змеюки с облсрации до весны должны где то пристроиться.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо