Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2016 » Октябрь » 25
an1234 Чи бояться танки бруду?

an1234


Оценка: 3.7/5 Голосов: 6

Чи бояться танки бруду?

25.10.2016, 10:11:55 4261 3.7 0

 

Не потрібно довго комусь пояснювати, що як в Житомирській області, так і в місті, опозиції немає. Люди, які мали б захищати інтереси громади в часи, коли ключові партії на них наплювали, піддалися своїм меркантильним інтересам та втекли під віник.

Першим яскравим прикладом з команди брудних опозиціонерів є представники «Батьківщини». До прикладу, пані Лабунську, яку нещодавно «попросили» піти з посади голови обласної ради, погубила звичайна людська риса – жадібність. Зрозуміло, що Анжеліка Вікторівна хотіла підняти те, що не можливо підняти і охопити неохоплююче. Майже в кожне комунальне підприємство вона посадила свою людину. Навіть Рибинській – начальник КП «Агроліс» був зачарований шармом Лабунської, бо з часом частина потоків і з цього КП, потекли до кишень колишньої голови обласної ради. До речі, зараз влада змінилася, так що Рибинському вже шукають заміну.

Відображення Анжеліки Вікторівни – депутат міської ради та колишній в.о. міського голови Любов Цимбалюк. Випадок з газовою АЗС біля школи підтвердив думку про те, що в кожного опозиціонера до влади є свій скелет у шафі. Проте це не єдиний про який мені відомо. За моєю інформацією окрім газових заправок у родини Цимбалюків є ще майже нікому невідомий бізнес. На виїзді з Житомира є гранітні цеха. Після того як міською ради був визначений підрядник на виконання робіт на вулиці Михайлівській, Цимбалюк як лідер фракції «Батьківщина» в Житомирській раді просто зникла. А все через те, що плитку підряднику постачають саме з гранітного цеху Любові Володимирівни. Саме тому на сесії вона майже не ходить, і міському голові не заважає.

Схожа ситуація і з Опозиційним блоком. Але якщо від «Батьківщини» частково відкупилися або як в області, просто «попросили» піти, то з колишніми регіоналами впоратися виявилося набагато легше. А все тому, що лідеру фракції Опоблоку Леонченко вкрай невигідні скандали з її однопартійцем Шустом, який і досі залишається директором КП Парк. Тому, щоб увесь бруд не вилився назовні і не вдарив по рейтингу осередку партії, приходиться мовчати. Тим більше, що її чоловік працює керівником агенції з управління майном обласної ради. Робіть висновки самі.

Варто було б згадати і радикальну партію, але всі і так вже звикли, що це люди, які при кожній владі обирають для себе зручну позицію. До речі, вже завтра лідер партії Ляшко буде в Житомирі. Не знаю з вилами чи без, але виступатиме Олег Валерійович на м’ясокомбінаті, і, скоріш за все, окучуватиме електорат.

За ним в четвер приїде десант з Києва. Але вже не з опозиційних представників, а правлячих. До нас їдуть найкращі мужі з БПП та адміністрації Президента вітати з призначенням нового губернатора Ігоря Гундича. Вже з понеділка можна чекати на те, як Гундич-танк змітатиме усе на своєму шляху та розставлятиме своїх людей. Тримайся, обласна адміністрація!

Хоча з кадрами так не все так просто. Вже не перший тиждень, перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький у вузьких колах розповідає про те, як піде працювати до Гундича. Проте сам Ігор Петрович першим заступником у себе його точно не бачить. Бо навіть багаторічна дружба не привід ухилятися від роботи, чим, власне, Ясюнецький грішить у міській раді і дуже дратує міського голову.

Тому, можливо, розмови про перехід Ясюнецького – це не стільки його бажання працювати з Гундичем, скільки можливість втекти з міської ради, де відносини між мером, заступниками та секретарем, м’яко кажучи, не солодкі. 
Звільнення Ясюнецького - це не єдина чутка, яка кружляє біля посади першого заступника міського голови. Вже не перший місяць подейкують, що на цю посаду Сергій Сухомлин розглядає Галину Семенець. До речі, зараз її пов’язують з серією скандалів з отриманням земельної ділянки у рекреаційній зоні гідропарку. Зрозуміло, що ця інформація з’явилася саме зараз не випадково. І зрозуміло, що камінці летять в Семенець саме напередодні її призначення. Тому за місце прийдеться повоювати.

Схожа проблема як з Ясюнецьким, у Олександра Фещенка. Зараз він один з основних претендентів «на вихід». І навіть не тому, що з його призначенням на посаду проблем з водоканалом та ЖКХ побільшало. Тут справа в тому, що він відповідальний за операцію «плитка», яка була повністю провалена, а також за ремонт асфальту в місті. Не весело зараз Олександру Анатолійовичу, бо Сухомлин замовив незалежну експертизу асфальтного покриття, за результатами якої Фещенко не лише вимушений буде звільнитися, аби ще й у в’язницю не сів.

Відносини між Сухомлиним та його заступниками загострилися не тому, що Сергій Іванович відкрив очі, а тому, що образився на людей, які не повинні стояти осторонь, якщо у нього проблеми. Це я про викрутаси Айдару на минулій сесії міської ради. Заступники і слова не сказали, в момент, коли в обличчя мера летіли гучні звинувачення. Як води в рот понабирали. Вже зараз 100% відомо, що Айдар – це справа рук Розенблата, такого прогнозованого мстивця.

Посередником між нардепом та активістами Айдару був Олег Амосов. Від образи на Борислава Соломоновича, Амосов пізніше по секрету розповів про цю історію чи не кожному своєму знайомому. І навіть про, як у «Ліберті холі» він домовлявся з айдарівцями. Звідки образа запитаєте ви? Справа в тому, що на початку року Розенблат поставив Амосова керівником інституту радіосистем. Нібито не надовго. Тоді вони збиралися відтяпати шматок землі, який належить інституту. Але не вийшло. Міська рада неочікувано виставила цю землю на аукціон. Справа з Амосовим затягнулася, пройшло десять місяців, і Олегу набридло чекати. Фінансування інститут не має, а сидіти голодним не хоче ніхто, тим паче така людина, як Амосов. Так що історія з землею АТБ не єдина в скарбничці народного депутата.

Ще один можливий скандал, який потрясе Житомир – зміна керівництва Житнього ринку. Вже довгий час директора Третьяка качає то міліція, то активісти. Не повірите, але стежка веде до пана Попова. О так. Ну дуже це ласий шматочок. Чекаємо чергового удару і відповіді: чи бояться танки бруду? Або якщо перевести на нормальну мову: чи буде БПП боятися опозиції і чи взагалі потрібно буде комусь протистояти?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1663507313939146&id=100008396806174

Прикреплённые изображения:
an1234 Чи бояться танки бруду?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо