Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Октябрь » 31
antikorZt До чого призведе бездіяльність поліції в Житомирі?

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 14

До чого призведе бездіяльність поліції в Житомирі?

31.10.2016, 10:17:17 2115 4.4 2

 

Отримали лист від управління захисту економіки Національної поліції в Житомирській області. Як виявилося, перевірку за нашою заявою про злочин щодо можливого розкрадання бюджетних коштів, які виділялися на ремонт дорожнього покриття прибудинкових територій, закінчено.

Закінчено, бо, по-перше, майже за два місяці працівниками управління не було отримано достатніх відомостей. По-друге, з даного приводу будуть проводитись лабораторні дослідження, бо питанням зацікавилася постійна комісія міської ради з питань інфраструктури міста та бюджету. Але в цю комісію представника від управління захисту економіки Національної поліції не включили. Тому, як зазначено в листі, перевірку провести неможливо.

Цікаво виходить. Громадська організація власними силами провела розслідування, зробила аналіз отриманих даних, ознайомилася з договорами, актами виконаних робіт, дефектними актами. Зібрала інформацію та звернулася з заявою про злочин до правоохоронних органів. Та правоохоронним органам цього замало. 
Єдине втішає, це те що Житомирська міська рада відреагувала та створила комісію по вивченню цього питання.

На фото, до речі, лист від Національної поліції та якість новенького покриття біля будинків на інших житомирських вилицях. Які тут ще потрібні докази?

P.S. Не так давно наша громадська організація писала про вирубування дерев у рекреаційній зоні міста.
@http://zhzh.info/blog/2016-10-18-20099

В гідропарку на цих вихідних вирубка вже почалася. Вражає, що стовбури зрізаних дерев зовсім не виглядають, як трухляві або гнилі. А ми попереджали.

Прикреплённые изображения:
antikorZt До чого призведе бездіяльність поліції в Житомирі? antikorZt До чого призведе бездіяльність поліції в Житомирі? antikorZt До чого призведе бездіяльність поліції в Житомирі?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
antikorZt
1 Антикорупційний рух Житомирщини (antikorZt)   • 10:58:18, 31.10.2016 [Материал]

Зрізані дерева лежать ближче до тиру. Хоча більшість з них вивезли, незважаючи на те, що були вихідні дні.
Юрко
2 Градовський (Юрко)   • 17:34:02, 31.10.2016 [Материал]

До чого призведе?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо