Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2016 » Ноябрь » 25
alliancegrouppl Иммиграция в Польшу

alliancegrouppl


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Иммиграция в Польшу

25.11.2016, 18:10:17 1849 5.0 0

Строк – це період, який орган адміністрації визначає на здійснення тієї чи іншої дії, наприклад, доповнення/донесення недостатніх документів чи пред’явлення в органі адміністрації оригіналу паспорта. У справах, що стосуються легалізації перебування, найчастіше згадуються 7-денний та 14-денний строки. Наприклад, матимете 7 днів на доповнення/донесення недостатніх документів, а 14 днів – на подачу апеляційної скарги на ймовірне негативне рішення воєводи.

Строк обчислюється від наступного дня після дня отримання вами листа: виклику чи рішення. Пам’ятайте, що перебіг строку триває (обчислюється) також у суботи, неділі й неробочі (святкові) дні, тобто ви мусите рахувати кожен календарний день строку! Якщо останній день строку припадає на неробочий (святковий) день, то днем закінчення строку вважається перший робочий день. Неробочими (святковими) днями в Польщі законодавством визначені всі неділі й такі свята: Новий рік (1 січня), Богоявлення (6 січня), Великодній понеділок, Свято праці (1 травня), Національне свято Конституції 3 травня 1791 року (3 травня), Свято Пресвятої Євхаристії, Успіння Пресвятої Богородиці (15 серпня), День Усіх Святих (1 листопада), Національне Свято Незалежності (11 листопада), Різдво Христове (25-26 грудня).

ПРИКЛАД. Припустимо, ви подали заяву про надання дозволу на тимчасове перебування, а 4 листопада отримали листа, в якому вас інформують про необхідність упродовж 7 днів донести фотографії, яких немає у вашому комплекті документів. Першим днем початку перебігу строку буде наступний день – 5 листопада. 7-денний строки спливає 11 листопада. Але 11 листопада – це установлений законом неробочий святковий день, тому строк (день його закінчення) підлягає продовженню до кінця дня 12 листопада. У зв’язку з цим відсутні фотографії ви можете доставити 12 листопада (до 23:59). Якщо цей день (12 листопада) припаде, наприклад, на суботу і адміністрація буде зачинена, ви можете надіслати фотографії поштою – рекомендованим листом або рекомендованим листом із повідомленням про вручення.

ПАМ’ЯТАЙТЕ! Не виконання вимог адміністрації у встановлений строк може мати дуже серйозні наслідки, наприклад, вашу заяву можуть залишити без розгляду. Тому краще не чекати до останнього дня. Завдяки цьому уникнете зайвих переживань і зможете розраховувати на швидкий розгляд вашої справи!

http://poland-ukraine.com.ua/

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо