Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2016 » Ноябрь » 29
amberis Клуб Елітарного Кіно: «OSCAR SHORTS – 2016»

amberis


Оценка: 3.7/5 Голосов: 3

Клуб Елітарного Кіно: «OSCAR SHORTS – 2016»

29.11.2016, 17:45:33 1648 3.7 0

Житомирський «Клуб Елітарного Кіно» разом з «Артхаус Трафік»
розпочинає показ фільмів в рамках проекту «Артхаус Клуб»!

У рамках проекту «Артхаус Клуб» організатори некомерційних кіноклубів отримують доступ до фільмів, які виходили в український прокат впродовж останніх років.

На онлайн-платформі, після реєстрації та автентифікації, організатори кіноклубів матимуть безкоштовний доступ до фільмів компанії «Артхаус Трафік». У каталозі представлені такі стрічки як «Юність» Паоло Соррентіно, «В центрі уваги» Тома МакКарті, «Любов» Гаспара Ное, «Плем’я» Мирослава Слабошпицького, альманах короткометражних фільмів «Мудаки. Арабески» та інші. Іноземні стрічки представлені в українській озвучці або з українськими субтитрами.

Денис Іванов, директор компанії «Артхаус Трафік: «Кіноклуби – це основа кінокультури в Україні. Критики, режисери, організатори фестивалів, прокатники – зараз усі вони виходять із кіноклубів. Тому підтримуючи цей аматорський рух, ми закладаємо фундамент майбутнього кінопроцесу».

Права надаються безкоштовно тим кіноклубам, вхід до яких є вільним для відвідувачів та в яких не здійснюється продаж напоїв, їжі, книжок, сувенірної продукції тощо та відсутня реклама комерційних торгівельних марок.

«Артхаус Клуб»: http://club.arthousetraffic.com/
 

OSCAR SHORTS – 2016

Вже 01.12.2016 р. «Клуб Елітарного Кіно» за сприянням «Артхаус Трафік» представить житомирянам 5 кращих короткометражних фільмів за версією найпрестижнішої кінопремії світу! Кожен фільм, який увійшов до збірки Oscar Shorts, пройшов довгий шлях міжнародної селекції: від локального журі в кожній країні світу до схвалення 5200 кіноакадеміками, що підтверджує художню цінність фільмів-номінантів. «Oscar Shorts 2016» — унікальний шанс побачити їх всі разом на великому екрані і дізнатися, за що і кому в цьому році дісталася заповітна статуетка.

http://www.arthousetraffic.com/
 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «OSCAR SHORTS – 2016»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо