Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 13
antikorZt Хто відповість за неякісний асфальт?

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 11

Хто відповість за неякісний асфальт?

13.12.2016, 09:50:17 1863 4.3 2

Нарешті дочекалися результатів від державного підприємства «Дорцентр» при «Укравтодорі» стосовно якості нового асфальтного покриття у місті Житомирі. За інформацією міської ради, жодна з відібраних проб асфальту не відповідає нормам якості. Це і товщина покриття, і його фізико-хімчний склад.

Цим питанням наша громадська організація почала займатися ще влітку. Ми ретельно вивчали угоди між замовниками та підрядниками, виїжджали на місця та власними очима могли побачити якість виконання робіт. Про результати нашого розслідування ми писали у жовтневому випуску, і одночасно звернулися до Головного управління національної поліції в Житомирській області. Проте правоохоронні органи відсторонилися від цього питання, і запропонували нам почекати, поки міська рада отримає результати перевірки.

Результати отримали, і вони невтішні. Настав час діяти. 
І хоча міський голова зробив заяву щодо того, що підрядники за неякісну роботу не отримають коштів, на жаль, роботи на більшості з цих об’єктів вже оплачені. Це стосується не лише району Польової, але й інших – Богунія, центр і т.д. І як капітальних, так і поточних ремонтів.

Ми вважаємо, що мало покарати недобросовісного підрядника копійкою. Адже це можна вважати розкраданням бюджетних коштів, за що має бути кримінальна відповідальність.
Після оприлюднення усіх результатів міської радою, ми повторно звернемося до Головного управління Національної поліції В Житомирській області з вимогою продовжити розслідування та притягнути винних осіб до відповідальності.

Р.S. Не варто також забувати, що роботи приймає замовник – або управління комунального господарства, або управління житлово-комунального господарства або вже безпосередньо ВЖРЕПи. Варто і їм поставити декілька питань. Зокрема про те, чому вони приймали таку неякісну роботу без зауважень. І чому на сполох почала бити громадська організація, а не керівники управлінь чи ВЖРЕПів.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Хто відповість за неякісний асфальт? antikorZt Хто відповість за неякісний асфальт?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
manitu
1 Keeper (manitu)   • 10:12:59, 13.12.2016 [Материал]

Спасибо ! Следим за развитием событий !
Статист
2 Андрей Макаров (Статист)   • 10:26:49, 13.12.2016 [Материал]

Интересно, а кто "крышевал" этот так называемый бизнес?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо