Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Декабрь » 20
antikorZt Не вірте очам своїм!

antikorZt


Оценка: 3.3/5 Голосов: 14

Не вірте очам своїм!

20.12.2016, 11:35:24 3214 3.3 3


Вже вкотре міська влада довела, що не контролює ситуацію у місті, в тому числі і в сфері транспорту.
Декілька тижнів тому наша громадська організація зверталася в мерію з інформаційним запитом щодо схем руху міського автобусного маршруту №47. За нашою інформацією перевізник ПП «Шеріфф», який має здійснювати перевезення за маршрутом «Богунія – майдан Путятинський», незаконно перевозить пасажирів за межі міста – у с. Довжик.

Справа в тому, що організатором міських маршрутів є міські ради, які до району або області не мають жодного відношення. Тому те, що перевізник самовільно здійснює перевезення в район – є грубим порушенням, проте його заступник міського голови з питань транспорту Дмитро Ткачук вперто не бачить. Це значить, що наприклад, якщо щось станеться з пасажиром, перевізник не буде нести жодної відповідальності, адже його там і не мало б бути.

На наш інформаційний запит заступник міського голови Дмитро Ткачук відповів: «управління транспорту не володіє даною інформацією» (вже вкотре) і додав, що «до повноважень управління не входить контроль території за межами міста» (про що ми тільки що сказали).
Надаємо Дмитру Ткачуку інформацію, якою він не володіє - фото та данні з системи «Дозор». До речі, пам’ятаємо, як він розповідав про те, що постійно моніторить ситуацію з житомирськими маршрутками через цю систему.

Цікаво, він просто сказав неправду або свідомо не помічає порушень з боку ПП «Шеріфф»?
За нашою інформацією управління транспорту міської ради знає про те, що перевізник здійснює перевезення до с. Довжик. Мало того, вони вже декілька тижнів намагаються обійти закон, щоб ввести зміни до договору та дати ПП «Шеріфф» офіційний дозвіл їздити за місто, тобто ще одну можливість додатково заробити.

Отож, заступник Дмитро Ткачук, починайте працювати, по-справжньому контролювати, а не робити вигляд та жалітися, що вам хтось заважає. До слова, вже рік пройшов. Покажіть результат вашої транспортної реформи.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Не вірте очам своїм! antikorZt Не вірте очам своїм! antikorZt Не вірте очам своїм!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
Статист
1 Андрей Макаров (Статист)   • 12:13:21, 20.12.2016 [Материал]

Ткачук уже давно оторвался от земли! Бабло имеет особенность делать чиновника слепым. А то, что "Шерифф" держит Ткачука, не не только за яйца, а и на "зарплате" - это факт!
zt_vlad
2 Volodymyr (zt_vlad)   • 15:29:50, 21.12.2016 [Материал]

А чому, так звана "антикоруп" не пише що "незаконно" по закону 10 маршрут їздить за межі міста? Ви, писаки, спитайте у жителів Довжика, чи їм подобається "незаконно" добиратися до міста на 47 маршрутці чи ні, а потім тявкайте тут як ворони на дереві.
Статист
3 Андрей Макаров (Статист)   • 08:30:56, 22.12.2016 [Материал]

А что,Volodymyr, дебилам, таким, как ты с Ткачуком, закон не писан? И закрой своё вонючее хлебало и не делай вид, что тебя интересуют проблемы простых украинцев! В нашей стране, если ты, петух гамбургский, не в курсе - ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСЕХ!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо