Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Drobovik » 2017 » Январь » 1
Drobovik Дисципліна та патріотизм – запорука успішного виконання свого громадянського обов’язку

Drobovik


Оценка: 2.6/5 Голосов: 10

Дисципліна та патріотизм – запорука успішного виконання свого громадянського обов’язку

01.01.2017, 00:21:27 1410 2.6 0

Щоденно увага мільйонів українців прикута до війни на сході України, адже на захисті рідної землі стоять справжні патріоти – військовослужбовці Збройних сил України, які незважаючи на усі труднощі, залишаються вірними Військовій присязі та з честю виконують конституційний обов’язок по захисту незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Кожен військовослужбовець в зоні протистояння свідомо перебуває там та чітко знає, як діяти у тій чи іншій ситуації під час бойових дій. Всі – фахівці своєї справи.

Військові чітко відпрацьовують покладені на них обов’язки. Ніхто нікого не вмовляє виконати те чи інше завдання, всі працюють злагоджено, як єдиний організм. Всі люди свідомі, дисципліновані та розуміють серйозність ситуації. Кожен дотримується покладених на нього обов’язків та виконує накази командування. Адже своєю помилкою він наражає на небезпеку увесь підрозділ.

Перебуваючи на першій лінії оборони, українські воїни, для яких честь, свобода і незалежність – далеко не порожні звуки, ціною свого життя сумлінно відстоюють соборність України.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо