Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2017 » Январь » 8
Transport Чи є нова транспортна мережа по місту Житомир?

Transport


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Чи є нова транспортна мережа по місту Житомир?

08.01.2017, 18:46:22 1870 3.0 0

Зробивши запит до Житомирської міської ради щодо надання нової маршрутної мережі по місту Житомир, отримав очікувану відповідь, запитувана інформація не відображена та задокументована будь - якими засобами на будь - яких носіях і бла бла бла, тобто по факту такої мережі немає.

Коли був зроблений наступний запит щодо інформації по міському маршруті № 47 "м-н Путятинський - Богунія", який курсує аж в с. Довжик Житомирського району, що є абсолютно не законно бо згідно схеми руху та назви маршруту це міський маршрут, який не повинен виїжати за межі міста що в разі ДТП за межами міста призведе до непередбачуваних наслідків і більше того що цінова політика в місті вартість - 3 грн, а до Довжика водії беруть 4 грн, номіналів квитків яких вони не мають, тобто прибуток приховується, бо у квитково - касових листах квитків номіналом 4 грн вони не мають. Згідно цієї відповіді виявилася цікава обставина, навіть декілька:

1. Договір з перевізником закінчився ще 17 грудня 2016 року, оголошений новий конкурс не був. Було просто видано додаткову угоду № 1 від 19.12.16 року, дію дозволу на перевезення продовжено до 16.03.2017 року.
2. Згідно додаткової угоди конкурс не проводили по причині недопущення соціальної напруги та на основі рішення конкурсного комітету ( оскільки нова автобусна мережа проходить період затвердження).

Тож виходить все таки нова автобусна мережа існує, більше того вона вже проходить процедуру затвердження, тільки цікаво з ким? Чому так влада боїться показати населенню ту намальовану нову мережу? Чому відписують що по факту її нема? Що ж там таке за ноу - хай що бояться показати її житомирянам?

Тобто, ви тепер зрозуміли чому не проводяться конкурси та видаються тимчасові договори на маршрути? Житомирян готують до нової транспортної мережі, яку з невідомих причин приховують! Команда Жити по - новому, самого Демчика вже переплюнули!

Прикреплённые изображения:
Transport Чи є нова транспортна мережа по місту Житомир? Transport Чи є нова транспортна мережа по місту Житомир?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо