Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2017 » Январь » 9
amberis Клуб Елітарного Кіно: «ОДЕРЖИМІСТЬ» Дам’єна Шазеля

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Клуб Елітарного Кіно: «ОДЕРЖИМІСТЬ» Дам’єна Шазеля

09.01.2017, 03:11:03 1939 5.0 0

Увага! Ми розпочинаємо! Перший показ в Новому Році!
Клуб Елітарного Кіно за сприянням Arthouse Traffic представляє:

«ОДЕРЖИМІСТЬ» Дам’єна Шазеля.

 
«Одержимість» - карколомна драма про впертість і талант - історія протистояння початківця барабанщика і диригента одного з кращих оркестрів країни. Кінокартина Дам’єна Шазеля стала тріумфатором фестивалю незалежного кіно Санденс, брала участь в офіційній програмі Канн і Торонто. Виконавця ролі наставника-деспота Джей Кея Сіммонза називають одним з основних претендентів на «Оскар» і «Золотий глобус».
«Одержимість» отримала блискучі відгуки в пресі і потрапила до списків кращих фільмів 2014 за версіює The Guardian, Sight & Sound, Rolling Stone, IndieWire, AFI та інших видань.
 




Дам'єн Шазель
режисер, сценарист

 
Дамьен Шазель народився в Провіденс, Род-Айленд, 19 січня 1985 року. Він з дитинства мріяв знімати кіно, але поєднував своє хобі з захопленням музикою. Шазель став джазовим барабанщиком в середній школі. Згодом він інтерпретує цей досвід в сценарії «Одержимості» - правда, на відміну від головного героя, Шазель визнав, що у нього не було таланту, щоб стати великим музикантом.

Його першою помітною роботою в кіно став сценарій фільму «Урочистий фінал», іспанської драми про піаніста з Елайджей Вудом і Джоном
К'юсаком.
У 2012 році сценарій «Одержимості» потрапив в так званий «чорний список Голлівуду» - перелік кращих сценаріїв, які з різних причин не були екранізовані. Дамьен Шазель зібрав гроші на короткометражну версію фільму за допомогою фандрейзингу.

«Одержимість» виграв Гран-прі фестивалю Санденс як короткометражний фільм у 2013 році, а вже на наступний рік Шазель представив на фестивалі повнометражну версію, яка стала кращим фільмом перегляду і принесла режисерові любов глядачів і блискучі відгуки в пресі.


«Безстрашним мрійникам присвячується...» - це слоган нового мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Деміена Шазелла - одного з найбільш очікуваних фільмів 2017 року. Фільм номінований у 7 категоріях на премію «Золотий глобус». Прем'єра мюзиклу відбулася 31 серпня 2016 року, під час відкриття Венеціанського Міжнародного кінофестивалю (допрем'єрні покази в українському прокаті стартують 5 січня 2017 року! Не пропустіть!)
 

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: «ОДЕРЖИМІСТЬ» Дам’єна Шазеля amberis Клуб Елітарного Кіно: «ОДЕРЖИМІСТЬ» Дам’єна Шазеля
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо