Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Кропачов » 2017 » Февраль » 6
Кропачов Радикальний наступ на комунальні підприємства!

Кропачов


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Радикальний наступ на комунальні підприємства!

06.02.2017, 23:46:19 1879 5.0 0

Чому перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко дав доручення взяти електронні копії баз бухгалтерського обліку з електронними ключами на нижче перелічені підприємства?

1) КП «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради.

З вересня 2016 року ми спостерігаємо, як виробничо-технічний центр стандартизації доводять до банкрутства! Керівника вже довели – він звільнився. Виконуючим обов’язки поставили «свого» – М.А. Мелешка. Цікавий майновий комплекс – близько 4000 кв.м комерційних площ! Певно, майбутні орендарі чи бажаючі приватизувати потирають руки та чекають, коли операція по ліквідації та банкрутству закінчиться.

2) КП «Облархпроект» Житомирської обласної ради.

Виконуючим обов'язків керівника Облархпроекту призначили депутата облради від фракції Радикальної партії Ігоря Романського (раніше він працював керівником Бердичівського МРЕО). Чекайте оприлюднення розпорядження. Яке відношення до архітектури чи будівництва має пан Романський?

3) КE Обласна база спецмедпостачання.

Виконувати обов'язки керівника бази спецмедпостачання призначили Сергія Меркулова (зайшов у список до обласної ради від Радикальної партії).

4) КП «Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр «Полісся» Житомирської обласної ради.

Це база відпочинку на Корбутівці біля Тетерева, цікава своєю нерухомістю. Мінімальний штат – директор, бухгалтер та охорона утримаються за рахунок фінпідтримки! Сама обласна рада затверджує їм видатки, що перевіряти?

5) КП «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» Житомирської обласної ради.

Коли розглядають збитки підприємства «Дениші», під формальною підставою шукають привід зробити й там переворот! Схема та мета однакова – здати в оренду цілісно-майновий комплекс приватним структурам. Чому підстава збитковості формальна? Бо всі знають, що 1 та 2 квартал зазвичай збиткові у санаторіях, бо не сезон і мало відпочиваючих. А 3 квартал не покриває збитків за 1 та 2 квартал. Ми розглядали збитки за три квартали, де завжди «Дениші» зі збитками. Проте за рік підприємство прибуткове – ось уся математика! Щоб завантажити Дениші взимку, треба вкласти гроші в матеріальну базу, щоб низький сезон у санаторії був так само привабливий.

6) КП «Готель «Україна».

Готель наступний у черзі. Схема та мета однакова – здати в оренду цілісно-майновий комплекс приватним структурам.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо