Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AKorzh » 2017 » Февраль » 13
AKorzh "Ліві" рахунки "Житомиртеплокомуненерго"

AKorzh


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

"Ліві" рахунки "Житомиртеплокомуненерго"

13.02.2017, 09:12:02 2547 4.2 2

Продовжую тему "Житомиртеплокомуненерго" та того, який бардак там відбувається. Цікаві документи мені потрапили на руки. Зараз розбираюсь - читаю. Ось один з них. Це заява голови профкому підприємства про те, що з рахунку, який був розблокований судом для виплати зарплати здійснювались виплати зовсім не на зарплати. Згадуючи відео з засідання НКРЕ по перевірці "Житомиртеплокомуненерго", можна на 100% впевнено сказати, що через такі розблоковані та, очевидно, без спецрежиму розподілу коштів рахунки і зникали ті 40 з лишком мільойнів. Саме така сума за 2 роки пішла повз розподільчі рахунки.
А тепер питання: чому через майже 3 місяці після проведення перевірки і місяць після розгляду результатів перевірки в НКРЕ, ніяких організаційних висновків Сергей Сухомлин не зробив? Рогожин залишається на посаді і я впевнений, що гроші так і йдуть повз розподільчі рахунки в чиїсь кишені. До речі, куди іде частина з них - в інших документах, які я зараза перевіряю. Далі буде.

Прикреплённые изображения:
AKorzh "Ліві" рахунки "Житомиртеплокомуненерго"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
manitu
1 Keeper (manitu)   • 10:05:46, 13.02.2017 [Материал]

"гроші так і йдуть повз розподільчі рахунки в чиїсь кишені"
Теперь мы в теме , а они в доле .
nGray
2 nGray (nGray)   • 16:57:10, 13.02.2017 [Материал]

Рогожин не сел за Олвиту, теперь надеется что махинации в теплокомунэнерго ему тоже простят.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо