Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2017 » Февраль » 14
Юлі_волю Відкритий лист до Юлії Володимирівни Тимошенко

Юлі_волю


Оценка: 3.0/5 Голосов: 8

Відкритий лист до Юлії Володимирівни Тимошенко

14.02.2017, 11:46:55 1894 3.0 1

Шановна, Юлія Володимирівна! Я неодноразово зверталася до Вас особисто, була у штабі «Батьківщини» у Києві та спілкувалася з Вашими помічниками. В даний момент, написання цього листа зумовлено ситуацією, що склалася на Житомирщині у відношенні до ВО «Батьківщина».
Вже зрозуміло, що найближчих півроку до Верховної Ради відбудуться вибори. Але сподіватися на те, що Житомирщина підтримає «Батьківщину» не варто. Навіть попри те, що понад 30% жителів цієї області були за Вашу партію.
Річ у тім, що представники «Батьківщини» покинули нас. Люди залишилися як сироти, без допомоги і без будь-якого інтересу до їхніх проблем та справ.
Анжеліка Лабунська в результаті манії величі втратила посаду голови обласної ради. Лідери партії по Житомиру Людмила Янушевич та Любов Цимбалюк злилися воєдино з правлячою партією БПП через свої бізнес-інтереси. Усім начхати на підняття тарифів та зубожіння населення. 
Теж саме відбувається і в обласній раді. Депутати підспівують губернатору Ігорю Гундичу і забули про те, що мають право не лише танцювати під дудку БПП, але ще й мають право голосу.
Прикро, що великий потенціал «Батьківщини» топчуть дволикі пройдисвіти. 
 Я прошу Вас, як лідера партії, командирувати в Житомир справжніх патріотів своєї держави, людей, які наведуть лад в обласному осередку «Батьківщини», тих, хто турбуватимуться про місцевих і знайдуть лідерів, які гідно представлять нашу область від «Батьківщини» на виборах у Верховну Раду.
Наостанок, в цей день хочу побажати Вам справжнього кохання, любові рідних та посмішок близьких. Юлія Володимирівна, не залишайте Житомирщину в смутний час наодинці.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Відкритий лист до Юлії Володимирівни Тимошенко
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
manitu
1 Keeper (manitu)   • 12:54:18, 14.02.2017 [Материал]

Опять выборы — без выбора !
Хотя Ю.В. может еще насыпать порох в пороховницы ... и ягод в ягодицы .


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо