Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Февраль » 15
antikorZt Житомир може залишитись без системи опалення!

antikorZt


Оценка: 4.3/5 Голосов: 12

Житомир може залишитись без системи опалення!

15.02.2017, 13:22:34 2325 4.3 2

Загроза втрати містом мережі опалення, котелень та загалом всього майна КП «Житомиртеплокомуненерго» виникла у зв'язку із відкриттям Господарським судом Житомирської області 8 лютого цього року провадження про визнання комунального підприємства банкрутом.
Кредитором, який ініціював справу про банкрутство, виступає Дочірня компанії "Газ України" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Сума боргу наразі невідома, проте сама ситуація дуже серйозна і вимагає бити на сполох. Адже місто постає перед загрозою опинитись без опалення.
Наша організація буквально декілька тижнів тому піднімала питання проблем в роботі КП «Житомиртеплокомуненерго»
(https://www.facebook.com/antikor.zhytomyr/photos/pcb.1833577520247470/1833577440247478/?type=3&theater).
Тоді нашу увагу привернуло засідання НКРЕКП по результатах перевірки підприємства. Як ми вже звертали увагу громадськості, були виявлені численні в тому числі дуже серйозні порушення в роботі тепловиків. Зокрема, гроші від платників за тепло проходили повз рахунки зі спеціальним режимом, що тягне за собою кримінальну відповідальність. З іншого боку такі дії керівництва КП « Житомиртеплокомуненерго» сприяли тому, що борг перед ДК «Газ України» збільшувався.
На нашу думку ситуація вимагає негайного втручання керівництва міста та спроби «мирного» урегулювання проблеми. Ми також закликаємо підключатись громадськість. Як ми вже зазначали, в роботі КП «Житомиртеплокомуненерго» повинні відбутись серйозні зміни, включаючи і зміну керівництва, яке довело підприємство до сьогоднішнього стану і поставило місто під загрозу втраті системи опалення.
Ми також звертаємось до житомирських ЗМІ скористатись своїм статусом четвертої влади та всебічно висвітлювати цю критичну ситуацію.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Житомир може залишитись без системи опалення!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
prostobeda
1 NITKO (prostobeda)   • 21:53:57, 15.02.2017 [Материал]

Сумма долга только перед ДК "Газ України" составляет 58(пятьдесят восем!!!) миллионов.Общая задолженность КП"Житомиртеплокоммунэнерго"(перед дебиторами,кредиторами,Нафтогазом) уже около 200 миллионов.Рогожин продолжает руководить предприятием.Не сел за Олвиту и сейчас продолжает воровать по-крупному.А Сухомлин молчит,видимо доля отстегивается НЕМАЛАЯ!!!
prostobeda
2 NITKO (prostobeda)   • 22:22:45, 15.02.2017 [Материал]

И еще.Если 58 миллионов не будут заплачены ДК "Газ України",КП ЖТКЭ будет объявлено БАНКРОТОМ!!!Денег у ЖТКЭ НЕТ даже на зарплату работникам.А из этого следует,что город ОПЯТЬ будет рассчитываться за ВОРОВСТВО рогожина!Опять не будет счетчиков тепла в домах,не будет подготовки к зиме,не будет зарплаты учителям,мед.работникам и т.д.,поднимут опять тарифы!!!(городской бюджет не резиновый).И опять встает вопрос: Cколько будут такие рогожины доить город?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо