Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » olegmalinovskij » 2017 » Май » 2
olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО

olegmalinovskij


Оценка: 1.8/5 Голосов: 4

Перший день травня розпочався для членів ГО "СА "Молода Сила" з доброго, трудового настрою!

02.05.2017, 16:04:19 1644 1.8 1

Перший день травня розпочався для Членів ГО "СА "Молода Сила" з доброго, трудового настрою!

Колективом було прийнято рішення щодо прибирання території, на якій розташовано офіс громадської організації! Близько 70 дерев було побілено на території від Житомирського базового фармацевтичного коледжу імені Г.С. Протасевича до церкви зі зрубу (Храм святого Юрія УПЦ Київського Патріархату).

Прибрали сміття по обидва боки вулиці Чуднівської та вкопали і пофарбували гумові скати в тому місці, де вже замість трави на газоні залишилась одна тільки гразюка.

Своїм прикладом громадська організація закликає всіх небайдужих громадян вийти і прибрати прилеглу територію біля будівель, хоча б там, де вони проводять більшість свого часу. Це дасть Вам можливість насолодитися свіжим повітрям, що сприяє покращенню самопочуття та оздоровленню, а також порадує людське око від добре зробленної справи.

Порядок в країні починається з порядку у своїх думках та порядку у середовищі, що оточує нас. Нам треба припинити жалітися на свою країну, бо Ми і є самі країна!!! Тільки починаючи з малого, Ми зможемо підкорити ті вершини, які раніше здавалися нам неприступними. 

Пам'ятаймо, братове, що прибирати сміття не соромно! Соромно жити у смітті!!!

Прикреплённые изображения:
olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО olegmalinovskij Перший день травня розпочався для членів ГО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 15:17:17, 03.05.2017 [Материал]

А як треба було?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо