Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hoakina » 2017 » Май » 7
Hoakina Маленька перемога

Hoakina


Оценка: 2.8/5 Голосов: 24

Маленька перемога

07.05.2017, 06:30:40 2179 2.8 8

Інколи треба поступатись принципами задля вищої мети, хоча я не прибічник таких методів. Але шкоди від того великої не буде, бо блог не про запроданців, а про маленьку перемогу. Збурилась місцева вата і місцеві колаборанти навколо мого аватару. Не будемо називати їх, бо й так зрозуміло по вереску в адмінській темі. Кому цікаво, пошукає.
Мій аватар, а я маю право як користувач використовувати будь-яке зображення, яке не розходиться з технічними вимогами сайту, був вибраний, само собою, не випадково.  В ці дні  ми згадуємо страшні події Другої світової війни. Точиться багато суперечок, тема дуже важлива. Герої, антигерої, свято-не свято. Але сьогодні Україна знову у війні. Бо як би не називали те, що діється, коли гинуть люди і військові, то це війна, хоч не мені розбиратись у термінології. І поки я тут пишу свій блог, там, на сході, хтось захищає своєю кров*ю мою батьківщину. Ще не дивилась новини, але може хтось у цю ніч віддав за неї життя...
Так віддав своє життя цей чудовий юнак. Артем Абрамович житомирянин, кадровий військовий. Ціною свого життя він врятував побратимів, він герой, справжній герой. Хотілося, щоб у дні пам*яті за героями минулого ми згадали і сучасних героїв. Вони того варті. Вони загинули за нас.
І що ж сталося? У чому ця маленька перемога? Бо обличчя цього героя на моєму аватарі збурило ворогів мого народу так, що пішли істерики, безпідставні звинувачення, образи. Що ж. Залишки совісті теж інколи працюють, маю надію.
Також вміщу тут мій коментар, бо його власник блогу з пропагандою рашизму може видалити.
Героям Слава! були часи, коли цей вислів мене розчаровував. Але не зараз. Бо Україна має своїх героїв, живих і загиблих на полі бою.

На 2. А чому Ви не зміните? Що це за вимога така? Як Ви смієте мені щось вказувати і мене обзивати? Я вважаю, не я одна, між іншим, що Ви своїми постами ганьбу наводите на ім*я Че Гевари, який був ідейним революціонером, а не продажним тролем. Він не продався ворогам свого народу, як дехто. Змініть Ви свій аватар. Майте повагу до загиблого.
Ти бач як заспівав! Аватар у мене вже кілька днів і буде стільки, скільки я захочу, бо це моє право як користувача. Щоб кожна продажна тварина на цьому сайті, яка за криваві срібляки торгує батьківщиною, та ще й чужою, дивилась в ці очі і думала, що цей чудовий хлопчина загинув, бо вона, ця тварина, закликала сюди рускій мір роками, не думаючи ні серцем, ні головою, що будуть гинути люди, проллється кров невинних. От такі чудові хлопчики загинуть, яким жити і жити. Дивіться в очі цій дитині, яка загинула за Україну, і хай зародок совісті, що може десь ще зберігся в темній душі запроданця дозволить цій душі врятуватись колись на вищому суді.

А Ви просто лицемір, якщо кинулись захищати хлопця, загиблого від рук тих, кого Ви тут відмазуєте вже кілька років. Ви, хто послідовно і щоденно пишете блоги, коментарі, які ганьблять Україну, майдан, героїв майдану, наших військових і скрізь захищаєте країну-агресора.

Допік аватар мій. На те навіть не надіялась, бо хотіла просто в дні згадок про стару війну показати, що в нас зараз війна, і ми маємо СВОЇХ героїв, яким треба вклонитись доземно.

Цього чудового весняного ранку я зі сльозами на очах згадаю цього хлопчину, його Маму, якій я вклоняюсь теж, бо виховала такого сина. Я згадаю кожного з тих ГЕРОЇВ, які загинули, захищаючи Україну, давно, недавно, вчора...  Я вклонюся їх матерям і скажу - дякую за синів і дочок. Пробачте, що не вберегли.
 

Прикреплённые изображения:
Hoakina Маленька перемога
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 08:39:48, 07.05.2017 [Материал]

На 1. Наражаючись на нерозуміння жж-ників вважала тебе розумним чоловіком. )))) я ти собі уявляєш ці докази? і чи вони є взагалі. Про платіжні системи чув? чи може він у них у штаті? тобі особову справу надати? я роблю висновки з того, що я бачу. Протягом кількох років цей пан на ЖЖ веде антиукраїнську пропаганду. Крапка. До нього цим займався Азіат і сам знаєш хто, наш спільний улюбленець Пасс, він навіть знайомим про це розказував. Відбулася ротація. От і все. А докази? ну ти ж розумний чоловік, таки. Не сміши. якщо його ображають мої звинувачення, це його справа, хай скаржиться Адміну, а вже той вирішує, що робити. З іншого боку, я не матюкаюсь, нікого не обзиваю і не веду антиукраїнську пропаганду, а саме це заборонене правилами форума. А робити припущення в вільному спілкуванні ніхто мені не забороняє.
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 08:46:14, 07.05.2017 [Материал]

На 2. Розкажи це своїм колегам по цеху, які не раз і не два розміщували тут моє фото, прізвище, а зараз один з них навіть аватар зліпив з мого фото. Любуюсь прямо собою. Вдячна просто своєму анонімному фанату. Коли б тільки не влетіло від чоловіка, ще приревнує. ))) З іншого боку, фото в вільному доступі, що я можу вдіяти. А що я таки розголосила інформацію? Брись таки працює на фсб? а так, я хіба щось розголошувала? )))
А щодо фото ГЕРОЯ, то воно теж у вільному доступі. Так що дозволу я не потребую. Як і мій анонімний фанат Миша.
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 08:48:53, 07.05.2017 [Материал]

На 3. Тобто захищати рашку кожного дня і в кожному слові не порочіт достоінство, ганьбити країну, яка дала колись прихисток, не порочіт, а те, що це роблять за гроші - порочіт? щось я не розумію, пане. Я його виправдовую! за людину його вважаю. Бо всяка робота не гріх. Навіть така. Як людині нема що їсти, наприклад. А він такий, на олію нема коштів, писав же колись.
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 09:09:12, 07.05.2017 [Материал]

На 7. Коли це я тебе впутувала? ти несправедливий до мене, я тебе завжди випутувала.
Berserk80
5 Che (Berserk80)   • 10:25:12, 07.05.2017 [Материал]

Марина никому не понравится, что некая алкоголичка в интернете без спроса использует фото погибшего ребенка или мужа. Вы не воин света и не сила добра, не истина в последней инстанции, что бы думать, что это хорошо.
То что вы делаете, даже алкогольный дурман не оправдывает. Вы поймете позже и вам станет стыдно. А пока просто замените фото. Не надо играть на чувствах погибшего пацана. вас познакомить с его родствениками?
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 10:32:33, 07.05.2017 [Материал]

Своє заміни)
Hoakina
8 Марина (Hoakina)   • 11:41:34, 07.05.2017 [Материал]

На 6. Випікає запроданцю очі це фото, бачу. Аж сказився з самого ранку. Ну-ну... а скільки таких очей? скільки вбили ті, кому він вірно служить за юдині срібляки?
Hoakina
7 Марина (Hoakina)   • 11:40:30, 07.05.2017 [Материал]

На 5. Я знаю його родичів. А от Вам варто познайомитись. І показати всі свої коменти і блоги, де Ви виправдовуєте його вбивць, починаючи з першого свого дня тут. Де Ви відбілюєте країну агресора, зброя якої вбила цього хлопця. Думаю, їм буде, що вам сказати. І звідки така турбота? запахло смаженим? з яких це пір Ви захищаєте українських героїв? ще вчора всі Ваші коменти були протилежного змісту. Тому краще помовчіть, менше гріха буде. А остання інстанція розбереться, згодна.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо