Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » Transport » 2017 » Май » 12
Transport ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА РЕКОМЕНДУЄ ВИКОНКОМУ ПІДНЯТИ ТАРИФ ДО 5 ГРН.

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА РЕКОМЕНДУЄ ВИКОНКОМУ ПІДНЯТИ ТАРИФ ДО 5 ГРН.

12.05.2017, 13:49:32 1750 5.0 0

Члени постійної комісії рекомендували представникам виконкому підняти тариф на проїзд, але за умови, що школярі будуть сплачувати за проїзд лише дві гривні, а пільговики (усі без виключення та кількості) – матимуть можливість безкоштовного проїзду.

Питання 1 - хіба зараз школярів за 2 грн не возять? 
Питання 2 - чому я маю сплачувати 5 грн за проїзд, щоб за мій кошт перевозилися пільговикі? Забезпечити їм безкоштовне перевезення то діло держави та місцевої влади, а ніяк не моє. Чому я за свої 5 грн, маю оплачувати проїзд ще 3 пільговикам? Члени комісії ви що там подуріли вже геть?

Хто вони ті члени? :
1. Жигадло Лариса Миколаївна - партія "БПП" - воно і не дивно.
2. Колесник Сергій Володимирович - партія "Опоблок" та партія яка каже шо вона за людей!
3. Манухін Максим Леонідович - партія "Радикальна партія", народна партія, партія боротьби з тарифним геноцидом.
4. Підюра Сергій Михайлович - партія "Батьківщина" партія боротьби з тарифами, партія яка "відчитала", своїх членів Виконкому за голосування про підняття тарифів, і от знову!
5. Скоропад Ігор Михайович - партія "Батьківщина" партія боротьби з тарифами, партія яка "відчитала", своїх членів Виконкому за голосування про підняття тарифів, і от знову!
6. Черняхович Олег Валентинович - партія ВО "Свобода", яка за декомунізацію та теж тіпа за простих людей.
7. Юзвинський Юрій Казимирович - партія "Самопоміч" гасло "Поможи собі сам".

Хто саме з них був "ЗА" РЕКОМЕНДУВАТИ ВИКОНКОМУ ПІДНЯТИ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ - я того не знаю, але очевидно що більшість з них рекомендували піднятти вартість проїзду.

P.s Чесно, не розумію відношення таких обранців до своїх виборців. Чим ви, краще того уряду що підіймає тарифи на світло, газ та опалення? Ви кажете що вони антинародний уряд, а ви тоді хіба не такі як вони?

P.p.s Цікаво також, чому влада так вперто намагається протягнути то підняття? Це вже втретє це питання виноситиметься на Виконком. Мер каже, що якщо не піднімуть тарифи перевізники звернуться до суду, хай звертаються, Закон ви не порушували, на Виконком винесли? Винесли, виконком не підтримав. Може пора меру звертатися до суду що перевізники не виконують умови чинних договорів, а не тягнути за вуха підвищення проїзду!

Прикреплённые изображения:
Transport ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА РЕКОМЕНДУЄ ВИКОНКОМУ ПІДНЯТИ ТАРИФ ДО 5 ГРН.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо