Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июнь » 1
antikorZt Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство?

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 10

Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство?

01.06.2017, 12:44:31 4080 4.2 1

У Житомирі знову розпочався сезон ремонтних робіт асфальтного покриття. Зараз «латають» центр, частково зробили ямковий ремонт на більшості вулиць міста. Як зазначав міський голова, цього року на ремонт доріг з бюджету буде виділено 40 мільйонів гривень.

Та попри гучні обіцянки зробити усе на найкращому рівні, ремонт Польової житомиряни пам’ятають і досі. А обійшлося міському бюджету це в 11,7 мільйонів гривень. Наша громадська організація поцікавилася, які заходи вживалися міською радою до недобросовісних підрядників, що виконали ремонт прибудинкових територій неякісно. Отож за півроку, а саме стільки часу пройшло з моменту, коли ДП «Дорцентр» на замовлення Житомирської міської ради провів лабораторне дослідження та надав результати, управління житлового господарства створило комісію, що мало обстежити стан асфальтобетонного покриття. До складу комісії ввійшли представники управління житлового господарства, технічного нагляду, проектанти, балансоутримувачі будинків та депутатського корпусу міської ради.

Як зазначив заступник міського голови Олександр Фещенко, за підписом якого ми отримали відповідь на наш інформаційний запит, комісією у березні було оглянуто кожен об’єкт мікрорайону Польова, де у 2016 році проводився капітальний ремонт дорожнього покриття прибудинкових територій і «по кожному об’єкту були складені акти з зазначенням виявлених недоліків, які потребують виправлення. Тобто, виходить, що до результатів роботи усіх підрядників по усім об’єктам у мерії є претензії і потрібно виправляти майже все, що наремонтували.

Далі комісією було складено акти з зазначенням недоліків і кожній підрядній організації направлено листи з вимогою усунути недоліки за власний рахунок. А 4 травня 2017 року заступником міського голови Олександром Фещенко було проведено нараду з підрядниками, де їх було зобов’язано виправити усі недоліки за власний рахунок до 4.06.2017. Тобто, за 6 днів, усе має бути закінчено.

Проте станом на 26.05.2017 лише один підрядник – ПАТ «Житомирське шляхово-будівельне управління №19» повідомило про виконані роботи на об’єкті за адресою проїзд Кондратюка 3,5,7,9,11. Після того, як ми з’їздили туди та оглянули як виправили недоліки, у нас з’явився сумнів чи оглядав цей об’єкт хоча б хтось з міської ради після такого «усунення недоліків». До речі, кошторисна вартість по цьому об’єкту становила 415 тисяч гривень.

Дивіться фото і робіть висновки самі. Невже і за 40 мільйонів нам зроблять такі дороги?

Ми ж почекаємо тиждень і перевіримо як справилися інші підрядники.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство? antikorZt Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство? antikorZt Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство? antikorZt Доремонтувалися? Це безлад чи шахрайство?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Марио
1 Батхет (Марио)   • 13:56:52, 01.06.2017 [Материал]

Ну зачем удивляться, в РФ и у нас это так принято, каждый год латать, даже если бы германия бесплатно предложила бы нам отремонтировать качественно дороги, то наши бы отказались


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо