Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » vovik-zt » 2017 » Июнь » 5
vovik-zt Як в Житомирі дворнягу рятували!

vovik-zt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 8

Як в Житомирі дворнягу рятували!

05.06.2017, 13:19:17 1945 5.0 1



     Подія сталася майже на перехресті вул Перемоги та вул. Сціборського. 3.6.2017р. Спочатку хтось сбив собаку та поїхав далі, потім її намагались прибрати з дороги, проте вона не підпускала нікого до себе, навідь подряпала руку жінці. Згодом вона виповзла майже на середину і її пару разів ледве ще раз не переїхали! Якби не чоловік на позашляховику VW Touareg, що зупинився та зупинив рух біля дворняги - то ту мабуть просто роскатали б по дорозі! Бо де які водії навідь не намагалися об'їзджати. Проте коли підійшли люди пес злякався та заліз під авто, побачивши там безпечне місце. Виникла проблема дістати його звідти. Згодом приїхав хлопчина з якоїсь огранізації та всі разом вони вже дістали собаку з дороги та повезли на авто лікувати. Респект чоловіку та жінці на чорному VW Touareg та хлопцю, що приїхав на Chrysler та забрав її, які врятували дворнягу.
      Це доводить що людина залишається людиною не зважаючи на статки та становище у суспільстві. Бо допомогти зголосилися зовсім різні люди. Проте були ї таки що казали: "Не заважайте руху, та залиште ту дворнягу, бо нахрін вона нікому не потрібна, здохне та й усе!" проте небайдужих виявилось більше і це вже тішить! 

П.С.: Вийшло якесь оповідання, проте намагався просто описати подію у деталях. Ще вибачте за якість відео бо знімалось на "що під руку попало" та поперше треба було піти запитати чи не портібна допомога ( на тей час вже викликали допомогу з якогось центру). У собаки зламана задня лапа.

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
luda-zt
1 Ludmila G (luda-zt)   • 20:33:42, 09.06.2017 [Материал]

Да было такое, люди молодцы!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо