Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2017 » Июнь » 6
an1234 Вибори до ВР. Продовження

an1234


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Вибори до ВР. Продовження

06.06.2017, 10:29:11 2052 5.0 0

Решта округів Житомирщини також не залишаться без уваги потенційних конкурентів. Хоча претендентів тут менше, ніж на Житомир, проте боротьба може також бути напруженою.

По 63 Бердичівському округу обличчя майже ті ж. Звичайно ж Олександр Ревега, який наразі є депутатом від БПП не захоче піти з округу. Увійти вдруге в ту ж саму воду спробує Анжеліка Лабунська, яка програла Ревезі минулого разу. Напевне, колишня голова облради зробить роботу над помилками, тож суперечка між ними може бути дуже цікавою та запеклою. Розглядалась також можливість, що конкуренцію Лабунській та Ревезі складе нинішній губернатор Ігор Гундич. Він родом з Бердичівщини та активи у рідному селі  Буряки, тож для нього цей округ доволі логічний, якби не наявність вже одного пропрезидентського кандидата. Тож зрозумівши, що 63 округ для нього недосяжний, Гундич почав приглядатись до 67 (Чуднівський). Але останніми днями з’явилась інформація, що губернатор має намір кардинально змінити свій шлях та піти працювати у ЦВК.

64 округ з центром в Коростені  наразі представляє Володимир Арешонков від БПП. Нинішній нардеп фігура несамостійна. Стати депутатом йому допоміг власник мережі заправок UPG (Укрпалетсистем) Володимир Петренко. Але за роки депутатства Арешонкова стосунки зі своїм спонсором погіршились. Тож на кого буде ставити Петренко? Можливо, на себе самого, адже проблеми у підприємця не лише з проектом «Арешонков», але й з депутатами, яких він завів в обласну раду. Із 10 з них на одному з важливим для Петренка голосувань тільки 4 проголосували за вказівкою «шефа». Тож думка, що ні на кого покластись не можна, вже могла замайоріти в голові підприємця. Чи піде на вибори екс-регіонал Володимир Пехов не зрозуміло, але як і на минулих виборах з кандидатом, якого підтримуватиме Володимир Петренко, тягатись буде важко.

По 65 Новоград-Волинському округу ситуація більш-менш зрозуміла. Відібрати вотчину Володимира Литвина вже намагались. Можливо і цього разу знайдеться якійсь відчайдух, але навряд чи чергова спроба буде успішною, скоріше за все – просто гроші на вітер.

Малинський округ (№ 66), депутатом на якому зараз є Павло Дзюблик, на відміну від попереднього округу очікує запекла боротьба. По-перше, конкуренцію нинішньому депутату складе Віталій Журавський, який досить активно працює на окрузі в очікуванні виборів. Після зміни політичних трендів його екс-регіоналівське минуле вже не виглядає такою загрозою для перемоги на виборах, а от «Фронт змін» від якого йшов Дзюблик тепер у рейтингах вже не згадується. Конкуренцію нинішньому і колишньому депутату скоріше за все складе той, хто мріє про мандат уже давно – Михайло Пухтаєвич. Минулого разу він балотувався на цьому окрузі від БПП, але змушений був знятись через міжпартійні домовленості, вкинувши в округ до цього вже не мало грошей. Зараз Пухтаєвич активно шукає нову партію під прапорами якої можна було б іти на округ. Це точно буде не БПП. Нещодавно він «засвітився» на презентації партії Сергія Тарути «Основа». Але чи це буде остаточна зупинка Михайла Пухтаєвича, наразі, невідомо.

Останній округ № 67 (Чуднівський), який довгі роки належить Віктору Развадовському не залежно від прапора під яким депутат здобував перемогу, тепер може змінити свого представника. Ним може стати зовсім не Володимир Кропивницький, який вже двічі балотувався по Чуднівському округу. Цього разу перемогти може хтось третій. За моєю інформацією, Віктор Развадовський активно шукає покупця з грошима. Здачу округу та свою підтримку на виборах він оцінює у 5 млн. доларів. Щоправда, покупець поки що не знайшовся. Останнім часом округом зацікавився колишній заступник голови обласної ради Руслан Годований, який зненацька став організовувати там різноманітні заходи для місцевих жителів.

Якщо Развадовський покупця не знайде, то скоріше за все піде сам. Тоді ситуація на окрузі може бути такою ж прогнозованою,  як і минулі декілька виборів.

 

 

Прикреплённые изображения:
an1234 Вибори до ВР. Продовження
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо