Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2017 » Июнь » 7
snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі.

snova


Оценка: 2.8/5 Голосов: 11

Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі.

07.06.2017, 21:57:46 1723 2.8 5

Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі.
 
З трибун і на мікрофони представники так званих активістів прикрашених вишиванками і Селфі з Майдану таврують Росію, і особливо всіх тих хто на їхню думку співпрацюють з РФ, з їхніх вуст зривається при кожному зручному моменті - Путін у всьому винен і п'ята колона, все у них вороги України. І тільки вони є носіями євро вибору і справжні борці з «русскім міром». Вони можуть годинами базікати про десяток гектарів землі під монастирем церкви яку відвідують 70 відсотків жителів області і мовчати в ганчірочку коли тисячі гектар землі з бурштіном віддаються компаніям не просто з російським корінням, а й контрольованих російським криміналітетом. Вони роблять банери з беркутівцями поруч з Небесної сотнею, крадучи тисячі на Українському домі не звертаючи уваги, що їх «благодійники» і союзники у владі ганяють автобуси на Москву і сприяють збагаченню проросійському ОБЛЕНЕРГО, підвищуючи його капіталізацію рік від року за рахунок місцевих бюджетів на десятки мільйонів гривень. В унісон їм співають і десятки самородків-активістів типу градовських та всяко різних вигиватників, та іншої нечисті.
До чого це я? Сьогодні відвідав один з магазинів міста Житомир. Гарний магазин забитий під зав'язку товарами виробленими в місті Новомосковськ Тульської області, де скромно заклеєні ззаду вхідні дані. Але написи говорять самі за себе. Не буду наводити назви і фірми виробники. Гугл Вам в допомогу. Це ті що кричать про якійсь наждак але конкретно працюють на ворога і з ворогом. Це не ходити ганяти бабусь в наметах наприклад опозиційного блоку, який не заборонен в Україні, а саме збагачувати товаришів в Рашке і Лугадоне.
І де це клятий СБУ і Поліція? Ось такі у нас санкції до речі ... .Сморід з Житомира сильний. Куди там екології ...

Прикреплённые изображения:
snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі. snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі. snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі. snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі. snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі. snova Пахуча і гігієнічно чисте запроданство У Житомирі.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
mvg-ztukr
1 Самуил Абрамович Поц-Лихтенштейн (mvg-ztukr)   • 09:34:10, 08.06.2017 [Материал]

Дык, шампунями, средствами для-после бритья, кремами, лосьонами и пр. украинского производства пользоваться невозможно. Поэтому магазины и продают произведенное в России
tt2015
2 Виктор (tt2015)   • 13:39:09, 08.06.2017 [Материал]

Чувак, домик Арушаняна, реконструировал его, первый этаж сдал магазину "ЕВА". Ева большую часть товара берет контрафактный, потому и цены там ниже. Арушанян гоняет по городу и ищет сепаратистов, а то что у него в доме продают сепаратистский товар, то это он не замечает, прям как в пословице - в чужом оке вижу соринку, а в своем не вижу и бревна.
Stiven30
3 Дмитрий (Stiven30)   • 14:59:37, 08.06.2017 [Материал]

САМЫЙ ХИТРЫЙ ИЗ АРМЯН Валерий Арушанян!!!
Berserk80
4 Che (Berserk80)   • 15:20:39, 08.06.2017 [Материал]

там нас..л и тут нас..л, и уехал в Ереван!
Stiven30
5 Дмитрий (Stiven30)   • 15:48:07, 15.06.2017 [Материал]

не этот не уедет у него тут лежбище! :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо