Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Август » 7
antikorZt Скандальне підприємство знову отримує підряди

antikorZt


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

Скандальне підприємство знову отримує підряди

07.08.2017, 11:25:52 1797 4.5 2

Нещодавно нам стало відомо, що у 2017 році капітальний ремонт приміщень актової зали у Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 ім. М.Й.Очерета виконуватиме скандальне ТОВ «Поліська логістична компанія». Це підприємство вже більше року утеплює ЗОШ №17 за проектом НЕФКО, проте ніяк не може закінчити об’єкт.
Наша громадська організація проводила власне розслідування щодо використання кредитних коштів на цьому об’єкті. Окрім п…ідробки деяких документів, на нашу думку, зокрема у Актах виконаних робіт, журналі виконання робіт, наявний також факт завищення цін у кошторисах на матеріали та роботи. За матеріалами нашого розслідування наразі відкрито кримінальне провадження і йде досудове розслідування.

За нашою інформацією це підприємство тісно пов’язане з екс-начальником управління капітального будівництва Житомирської міської ради Дмитром Болейко.
Звернулися до міського голови, щоб взяв на контроль ремонт приміщення актової зали у гімназії №23.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Скандальне підприємство знову отримує підряди
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Sandra
1 Sandra (Sandra)   • 14:04:40, 08.08.2017 [Материал]

А яке відношення до цін кошторису має виконавець, якщо кошторис складає переважно Проектреконструкція по замовленню Управління освіти?
Тоді бийте в набат і на зворотню сторону медалі. Наприклад в одному кошторисі УО встановлення розеток коштує аж по 9грн. А вартість укладання плитки коштує 22грн за кв.м. А те, що кошторис складають ідіоти ви не враховуєте? Навожу приклад:
-плитка в кошторисі є, клею нема;
-в кошторисі є стаття витрат укладання плитки, а робіт та матеріалів по вирівнюванню поверхні нема (не класти ж нову плитку на горбаті стіни);
-двері в кошторисі є, а лиштви та фурнітури нема;
-коли закладене освітлення не сертифіковане для використання у навчальних закладах, а те, яку повинно бути коштує на 40% дорожче;
-коли електричні мережі по ДБН повинні вдягатись у гофру, а її немає;
-стяжка скільки в нас має по ДБНам висихати? А терміни виконання обмежені двома тижнями;
Ітого, знаю по власному досвіду, коли сума кошторису становить півмільйона, реальні витрати становлять на 10-15% більше. До цього тебе перевірять усі інстанції, вичпокають мозок, потім будеш свої кошти вибивати роками.
Тому працювати з бюджетом відмовилась цілком.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 21:13:23, 09.08.2017 [Материал]

болейки, они такие...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо