Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Ноябрь » 10
antikorZt Як заробити на комунальному майні не сплативши за це ні копійки: продовження

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Як заробити на комунальному майні не сплативши за це ні копійки: продовження

10.11.2017, 13:00:34 2347 4.4 1

Громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» вже проводила розслідування щодо розміщення рекламних дошок на під’їздах. Тоді ми дізналися, що ТОВ «Аляска груп» уклало угоди майже усіма ВЖРЕПи міста аби розмістити безкоштовно інформаційні дошки. Підприємство сплачує кошти лише приватному ВЖРЕПу №8 і то незначну суму.

У зв’язку з цим, ми вирішили провести невеличке розслідування і з приводу розміщення реклами у ліфтах. Більшість ВЖРЕПІВ уклали угоди з ТОВ «Українська рекламна агенція «Престиж». Засновниками підприємства є Купринюк Ірина Ярославівна та Купринюк Сергій Миколайович (є керівником). ТОВ «УРА «Престиж» засновано у 2015 році.

Згідно з договором підприємство на безоплатній основі проводить роботи по очищенню ліфтових кабін будинків від самовільного розміщення реклами. Підприємство також має право складати протоколи про адміністративні правопорушення та приймає участь у спільній комісії по виявленню фактів адміністративних правопорушень щодо незаконного розміщення рекламних носіїв. В свою чергу за це ВЖРЕП надає дозвіл безкоштовно використовувати товариством з обмеженою відповідальністю «УРА «Престиж» частину кабіни ліфту для розміщення рекламної та соціально-корисної інформації та її обслуговування.

Цікаво, що в угоді з ВЖРЕПом №6 ТОВ «УРА «Престиж» також уклало угоду на розміщення реклами у ліфтах, проте за кошти. Згідно договору підприємство щомісяця має перераховувати ВЖРЕПу №6 по 20 гривень за кожну кабіну ліфта в якому розміщується реклама.

За нашою інформацією у розпорядженні підприємства 763 ліфтових кабіни. Вартість розміщення рекламного оголошення формату А4 на місяць становить 9 тисяч гривень, А5 – 6 тисяч.

Разом з тим, варто зазначити, що у всьому місті лише приватний ВЖРЕП №8 обслуговує не ТОВ «УРА «Престиж». ВЖРЕП повідомив нас, що договори щодо рекламних носіїв підприємство не укладало, а всі оголошення та реклами підчищаються рекламною агенцією «Магніт», яке обслуговує дані ліфти.

Тож виходить, що підприємство ТОВ «УРА «Престиж», яке стало вже майже монополістом в сфері розміщення реклами у ліфтових кабінах, безкоштовно використовує комунальне майно при цьому заробляючи кошти собі в кишеню. Та чи не отримують керівники ВЖРЕПів винагороду у вигляді готівки?

Прикреплённые изображения:
antikorZt Як заробити на комунальному майні не сплативши за це ні копійки: продовження
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Юрко
1 Градовський (Юрко)   • 01:33:17, 11.11.2017 [Материал]

Таж рекламні дошки на парадних - то ж за вашої влади зроблене було. Ми ще тоді дослідили, що ніхто не платить до бюджету, а гроші йдуть до однієї гаспажи


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо