Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Декабрь » 6
antikorZt Ні земельним махінаціям мера Сухомлина

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Ні земельним махінаціям мера Сухомлина

06.12.2017, 10:25:40 1809 4.4 0

За нашою інформацією, наразі відбувається активна підготовка до проведення аукціону на продаж земельної ділянки площею 24 га, яка є власністю Житомира, про знаходиться на території Станишівської сільської ради.

Для більшості житомирян ця подія пройде непоміченою, проте варто було б знати про те, що деяким чиновникам міськради вдасться заробити на цій оборудці 10 мільйонів гривень, і це в той час, коли дефіцит бюджету більше 170 мільйонів гривень, а працівники медичної сфери без заробітної плати.

Нагадаємо, що на одній з останніх сесій міської ради, депутати підтримали рішення виставити на аукціон дану земельну ділянку вартістю 35 мільйонів гривень, проте до кінця сесії депутати думку змінили і переголосували. Тепер вартість ділянки складає 25 мільйонів.

Ні для кого не секрет, що цей аукціон готується під попередньо визначеного переможця. Тому інвестору варто було б задуматися чи варто йому взагалі купувати цю земельну ділянку, адже враховуючи резонанс, ця справа однозначно буде в судах. А починати бізнес з проблем з ділянкою, де цей бізнес розташований, напевно, не хоче ніхто. Ми вже звернулися до міських правоохоронців, які ведуть розслідування. Наразі збираємо більше інформації, тому звертаємося до міського голови з запитом на інформацію. Плануємо звертатися у НАБУ та Генеральну прокуратуру.

Цю справу ми так просто не залишимо.

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Ні земельним махінаціям мера Сухомлина antikorZt Ні земельним махінаціям мера Сухомлина
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо