Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2017 » Декабрь » 7
alliancegrouppl Робота в Польщы. Жешув.

alliancegrouppl


Оценка: 1.0/5 Голосов: 2

Робота в Польщы. Жешув.

07.12.2017, 09:50:29 2368 1.0 0

Головне місто Підкарпатського воєводства (Województwo podkarpackie), Жешув (Rzeszów), не терпить поспіху і метушні. Тут життя тече розмірено і спокійно, що часто привертає тих, хто не любить божевільного ритму життя. Також варто відзначити, що цей регіон має дуже вдале розташування, перебуваючи між Україною та Словаччиною, характеризується найчистішим повітрям і сприятливим мікрокліматом. При цьому тут добре розвинена промисловість і сільськогосподарська діяльність. Все це робить його чи не найбільш привабливим місцем країни не тільки для туристів з України, а й тих, кого тягне робота в Польщі. Тут можна одночасно працювати і відпочивати, насолоджуючись природою і милуючись красою.
До речі, не варто жити однією лише роботою – важливо дозволяти собі і відпочивати. Тим більше, що Підкарпатське воєводство (Województwo podkarpackie) легко запропонує вам масу варіантів розваг на будь-який смак. Ось про них-то і розкажуть вам співробітники міжнародної компанії з працевлаштування в Польщі – Альянс груп.
Маса історичних пам’яток на будь-який смак
Жешув (Rzeszów) старий польське місто і в ньому дивним чином збереглося безліч історичних об’єктів, які просто не можуть не захоплювати. Любителям вивчати історичну спадщину і бродити по музеях, напевно, варто звернути свою увагу на такі об’єкти:
• Замок Потоцьких;
• Палаци епохи відродження в таких населених пунктах, як Сандомирском, Баранові і Красичині;
• Національний краєзнавчий музей;
• Підземелля в Жешуві;
• Музей курильних трубок і дзвонів;
• Церква Різдва Пресвятої Діви Марії.
Всі ці об’єкти розташовані в місті Жешув (Rzeszów). Якщо ж їх здасться мало, можна відвідати не менш цікаві місця в таких містах в Підкарпатському воєводстві, як Кросно, Ярослав, Перемишль, Ланцут, Тарнобжег, Сандомир, Риманув. Розташовані вони недалеко від столиці, тому поїздка не відніме багато часу і принесе просто фантастичне задоволення!
Насолоджуємося природою і відпочиваємо в Жешуві – Підкарпатському воєводстві
Приголомшлива природа цього краю просто не може залишити байдужими. Здається, що навіть саме повітря тут є лікувальним! До речі, це не далеко від істини. У Підкарпатському воєводстві хоч і розвинена промшленность, але вона працює без викидів в атмосферу, а природні особливості дозволили створити близько десятка природних парків і 17 зон охоронюваного на державному рівні ландшафту. Також діє 71 заповідник, що для одного воєводства досить вражаюче. Найбільшими об’єктами можна назвати Бещадський і Магурський Національні парки.
Активні відпочинок на будь-який смак  http://poland-ukraine.com.ua/ua/wojewodztwo-podkarpackie-rzeszow-robota/
Якщо ж на роботу в Польщі ви приїхали взимку, то дуже рекомендуємо проїхатися до гір. Тут для зимових видів спорту передбачено близько 40 гірськолижних трас. У літню пору року можна скористатися багатьма спеціально прокладеними туристичними маршрутами, що також розташувалися в мальовничих гірських районах.
Цікавим може стати і досить новий напрямок для Підкарпатського воєводства – кінні прогулянки. Незважаючи на те, що цей напрямок поки лише набирає популярність, тут вже зараз можуть запропонувати цікаві варіанти для активного відпочинку і спорту – як для професійних наїзників, так і для тих, хто робить тільки перші кроки в катанні на конях.
Якщо ж і цього вам здасться мало, то з Жешува відправляється величезна кількість рейсів практично по всій країні, тому ви легко зможете влаштувати собі найцікавіший вікенд і отримати просто приголомшливі враження.
Робота в Польщі стає справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох українських сімей. Однак, для того щоб перебування в країні було максимально комфортним для вас, рекрутингова компанія Альянс груп рекомендує не йти з головою в заробляння грошей, не помічаючи нічого навколо. Дивіться пам’ятки, відкривайте нові місця – тут багато цікавого, чого ви не бачили раніше. До речі, якщо що, то співробітники Альянс груп завжди із задоволенням зорієнтують вас на тему куди сходити і що подивитися – звертайтеся, не соромлячись! 

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщы. Жешув.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо