Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » alliancegrouppl » 2017 » Декабрь » 23
alliancegrouppl Робота в Польщі. Гданьск.

alliancegrouppl


Оценка: 3.8/5 Голосов: 4

Робота в Польщі. Гданьск.

23.12.2017, 11:08:25 3186 3.8 0

Кожен хоче жити якнайкраще, а для цього важливий певний рівень життя, досягти якого в Україні вдається не завжди. Тож часто робота в Польщі стає чи не єдиною можливістю забезпечити себе і родину, подбати про достаток і благополуччя. Тим паче, що ця країна залюбки приймає на роботу українських трудових мігрантів і пропонує гідні умови праці. І одним з найпопулярніших напрямків є робота у Гданську. Саме про її специфіку і місто в цілому ми і поговоримо нижче.
 

Робота в Гданську: комфортне проживання у європейському місті


Як свідчить статистика компанії Альянс груп, частіше за все українські заробітчани вирішують залишитися назавжди саме у цьому місті. У нього просто неможливо не закохатися і навіть любов до батьківщини не відмінить бажання жити саме тут. Причин тому багато:
  • ·         Вдале розташування. Гданськ (Gdańsk) знаходиться біля самісінького моря і має безліч гарних пляжів, що є візитівкою міста. Тут можна не тільки працювати, але й добре відпочивати, особливо влітку.
  • ·         Гідний рівень життя. Це дуже комфортне для проживання місто. У ньому гарні вулички, правильно організована інфраструктура і приємне місцеве населення.
  • ·         Доступність житла. Незважаючи на красу міста і комфортність проживання у ньому, вартість житла – цілком доступна. Це стосується не тільки придбання, а й оренди.
  • ·         Низькі ціни на проїзд та продукти харчування. Це також величезний плюс, адже вам не доведеться витрачати надто багато на буденні потреби.
  • ·         Достатня кількість робочих місць. Так вже виходить, але поляки виїжджають до сусідніх країн на заробітки, а їхні робочі місця пустують. Тож українців на роботу в Гданськ приймають залюбки.
  • ·         Гарне місто. Обираючи місце роботи та проживання, важливо подбати про те, щоб вам у ньому було чим займатися підчас дозвілля. І у Гданську  є багато цікавих місць для прогулянок і проведення вихідних.
А ще, як свідчать дані статистики, саме у Гданську живе найщасливіше населення країни. Своїм рівнем життя вдоволено більш, як 70 відсотків населення міста. Тож чом би не приєднатися до них?
 

Робота у Гданську: ким легше влаштуватися?


Звісно, якщо ви унікальний фахівець і за вас б’ються всесвітньовідомі корпорації, то хвилюватися не варто. Але, якщо ви звичайна людина і хочете знайти роботу у новому для себе місті, то варто спочатку піти на найбільш популярні вакансії, а вже потім, освоюючись та вивчаючи мову,  шукати щось цікаве. З найпопулярніших вакансій у Гданську є ті ж самі, що і по усій країні. Їх напрямки будуть такі:
  • ·         Медичний персонал. Якщо у вас є медична освіта, то знайти роботу в Польщі – не проблема. Вакансій дуже багато – від доглядальниць до медсестер та лікарів.
  • ·         Сільськогосподарські роботи. Це може бути і догляд за тваринами, і допомога у зборі врожаю чи прополці від шкідників.
  • ·         Будівельні спеціальності. Вони завжди затребувані і добре оплачуються. Доречи, попит є не тільки на гарних спеціалістів, а й на різноробочих без досвіду. http://poland-ukraine.com.ua/ua/robota-v-polshhi-gdansk-gdansk/
  • ·         Клінінг. Покоївки та прибиральниці завжди потрібні, а досвід роботи чи знання мови – не вимагаються.
  • ·         Перевізники. Тут потрібне водійське посвідчення і вміння поратися із вантажними автівками.
  • Це лише початок і тема для вашого роздуму. Насправді в Альнс груп є безліч посад для будь-якого заробітчанина і послуги із їхнього підбору – абсолютно безкоштовні. З нами ви зможете змінити країну проживання та знайти добре оплачувану роботу у Гданську. Звертайтеся обов’язково, для українців наші послуги безкоштовні!

Прикреплённые изображения:
alliancegrouppl Робота в Польщі. Гданьск.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо