Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2018 » Февраль » 9
TarasS

TarasS


Оценка: 2.3/5 Голосов: 19

"101 зарізаний далматинець": в Італії ридають над жертвами партизанів Тіто

09.02.2018, 19:42:57 1671 2.3 5

Чи є межа брехливому паскудному цинізму? 

"Президент Італії Серджо Матарелла у п’ятницю попередив про серйозні ризики крайнього націоналізму у розпал передвиборчої кампанії до парламенту.

Про це повідомляє The Local.

Президент виступив напередодні дня пам'яті масових убивств  у 1943-1945 роках. У ці роки Другої світової війни югославські партизани знищили тисячі італійців Венеції-Джулії, Істрії та Далмації."

Про "волинську різанину" чули? Виявляється, в Італії є своя писана торба - "далматинська різанина". Цікавий збіг: обидві "різанини" сталися НЕ на етнічній території Польщі чи Італії. Читаємо далі.

"День пам'яті відзначає болісну главу в історії нашої країни [...] трагедію, спричинену розрахованою ініціативою провести чистки на етнічній та національній основі. Вбивства, насильство і страждання не можна забувати, применшувати чи придушувати", - сказав Матарелла.

Ці події "змушують нас усвідомити тяжкі ризики крайнього націоналізму, етнічної ненависті та систематичного насильства на основі ідеології", - сказав Матарелла."

Перекладаю з італійської. Криваві югославські бандерівці​ раптово сказилися на основі етнічної ненависті і почали чистити свої території від мирних італійських інтернаціоналістів. Які протягом століть мирно колонізували слов'янські землі, мирно пхалися сюди цілими таборами, мирно захоплювали торгівлю, міське самоуправління, мирно нав'язували відсталим аборигенам культурну італійську мову etc. І ось раптом 1943 року на рівному місці виникає крайній націоналізм. Чому? Невідомо.

Що, Мусоліні?
Фашистський режим?
Напад країн Осі на Югославію 1941 року?
Репресії і масові вбивства сербів, хорватів, словенців?
Югославія втратила понад мільйон людей?
Ні-ні, ми не чули про таке!!! 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 21:33:10, 09.02.2018 [Материал]

Тарас, шо там в Италии, конечно важно для Украины, но Сердюк говорит, что можно было за Крым побороться, а твои боги сказали шо не надо
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 11:15:18, 10.02.2018 [Материал]

"Тарас, шо там в Италии, конечно важно для Украины"

Звичайно, важливо: "далматинська різанина" = "волинська різанина". В обох випадках окупанти-колоніалісти (нащадки фашистів Мусоліні та шовіністів-нацистів Пілсудського) - звинувачують аборигенів у недостатній пошані до себе.
Watcher
2 Алежко (Watcher)   • 21:42:05, 09.02.2018 [Материал]

А шо там в Польщи?
snova
3 oleg (snova)   • 07:50:15, 10.02.2018 [Материал]

У Вас югославы ( то есть фактически сербы , т.к. ни хорват ни словонец себя так не называл кроме сербов) стал друг? Чудны дела твои Господи, что у вышиватников вообще каша в головах. Сербы это те же русские. Подлежат уничтожению, впрочем как и вышивата
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 10:46:30, 10.02.2018 [Материал]

"У Вас югославы ( то есть фактически сербы , т.к. ни хорват ни словонец себя так не называл кроме сербов) стал друг?"

Йолопе сизокрилий, Далмація, Істрія і так звана "Венеція-Джулія" - це територія Хорватії та частково Словенії. Отже, макаронники ридають саме з приводу хорватського та словенського "крайніх націоналізмів".

"то есть фактически сербы , т.к. ни хорват ни словонец себя так не называл кроме сербов"

Маячня. Королівство Югославія утворилося 1929 р. і було прямим правонаступником Королівства сербів, хорватів та словенців. А фундатором післявоєнної Югославії став хорват Тіто.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо