Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Март » 1
antikorZt Заступник мера не отримав премію, образився і пішов?

antikorZt


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Заступник мера не отримав премію, образився і пішов?

01.03.2018, 08:57:46 2158 3.0 1

Традиційно публікуємо інформацію щодо премій працівників Житомирського виконкому. І вже традиційно маємо премію заступників міського голови та секретаря міської ради Наталії Чиж у розмірі 200%. Щоправда, цього разу не отримав премію заступник з гуманітарних питань Матвій Хренов, чого раніше не ставалося ніколи. За лютий місяць розмір його премії становить 0%. Чи не тому Матвій Володимирович вирішив звільнитися? Можливо образився на міського голову? Щоправда, додаток до розпорядження міського голови підписав не міський голова, а той самий Хренов. Такий собі «дембельський акорд» або гра у чесного чиновника.

Всього по 20% премій отримав начальник управління освіти Валентин Арендарчук та його заступники. 20% отримали і підлеглі заступника Дмитра Ткачука -  начальник управління транспорту та зв’язку  Михайло Грищук, а його заступник Валентин Васянович – 90%.

Щасливчиками або трудівниками лютого можна назвати директора департаменту соціальної політики Вікторію Краснопір, чию кандидатуру розглядають на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань. Вікторія Валентинівна отримала 120% преміальних, як і двоє її заступниць. А також начальників управління по зв'язкам з громадськістю та відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності. Трошки гірше попрацювало управління охорони здоров’я. Начальник управління Марія Місюрова та  її заступниця отримали по 110%  премій.

По 100% преміальних отримала керуюча справами Ольга Пашко, радник міського голови Юрій Антіпов та усі інші начальники та заступники начальників управлінь та департаментів міськвиконкому.

Точні суми отриманих зарплат ми опублікуємо згодом.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Заступник мера не отримав премію, образився і пішов? antikorZt Заступник мера не отримав премію, образився і пішов? antikorZt Заступник мера не отримав премію, образився і пішов?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Хна
1 Тварина (Хна)   • 19:31:51, 01.03.2018 [Материал]

Ну и хрен с ним.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо