Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » » GoldenFish » 2018 » Апрель » 2
GoldenFish Наталія Чиж – наш секретар!

GoldenFish


Оценка: 2.0/5 Голосов: 8

Наталія Чиж – наш секретар!

02.04.2018, 11:04:01 1681 2.0 3

Останнім часом почастішали нападки в сторону нашого міського голови та секретаря міської ради. Я відверто не розумію чому, адже за цих 2,5 роки у нашому місті було зроблено більше, ніж за 25 років незалежності України. Невдахам легше казати, що мер та секретар міської ради роблять усе неправильно, ніж самим щось у цьому житті зробити. Подивіться навкруги: у нас намагаються осучаснити транспорт, ми перше місто з валідаторами, у центрі тепер не зламаєш ноги і можеш спокійно по плитці пройтися на підборах. Сквери та мости реконструюють, школи та садочки ремонтують. Що ще треба зробити, щоб люди були задоволені?

Так, багато нарікань на те, що чиновники отримують великі зарплати. Але невже це не виправдано для успішних та талановитих менеджерів? Для заступників мера, для секретаря міської ради??

Наталія Чиж єдина з депутатського корпусу, яка настільки віддається роботі та інтересам громади. Наталія пішла на посаду чиновника, щоб згуртувати депутатів для результату. А для цього необхідно чимало енергії та зусиль. Тож невже зарплата в 2-3 тисячі $ це багато для людини, яка несе чималу відповідальність? Тим більше, що Наталія Михайлівна пішла працювати у міську раду, залишивши бізнес і доволі успішний. Тим більше, що Наталія Михайлівна – це одна з найкращих секретарів міської ради, які були за останні декілька років.

Вона хоче ініціювати децентралізацію депутатських комісій, щоб на сесіях було більше часу аби розглядати більше питань. Це означатиме, що якщо депутати підтримали питання на профільній комісії, то на сесії, задля економії часу, його не розглядатимуть. Крім того, підтримує те, щоб депутатам збільшити суму коштів на округи, до 500 тисяч гривень.

Зрозуміло, хто роздмухує усі ці балачки і розкачує крісло секретаря міськради. Так звана опозиція. Леонченко та інші воліли б бачити на місці Чиж іншого кандидата. Але при цьому ці діячі забули, що так само мають працювати на благо громади. Де була Леонченко, наприклад, коли в садочках виникали скандали з закупівлями? Вона є головою гуманітарної комісії.

Тож припиняйте інтригувати і починайте працювати. Місту не потрібні ці політичні ігри, житомиряни хочуть добре жити вже сьогодні.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Наталія Чиж – наш секретар!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Misceviy
1 Misceviy (Misceviy)   • 12:35:20, 02.04.2018 [Материал]

Было противно, но я все-таки дочитал до конца...
Прогиб понятен, вот только из названия не понятно - "НАШ секретарь" это чей?
Представьтесь пожалуйста, чтоб мы тоже знали тех, чей это секретарь!
А иначе, нех.. тут за всех впрягаться!
aldan
2 Alex (aldan)   • 16:29:04, 02.04.2018 [Материал]

На п.1 Аполитично рассуждаешь, клянусь, честное слово! Не понимаешь политической ситуации. Ты жизнь видишь только из окна моего персонального автомобиля, клянусь, честное слово! Студентка, комсомолка, спортсменка, красавица…
Юрко
3 Градовський (Юрко)   • 16:30:50, 02.04.2018 [Материал]

Ага,а при злодійці Чиж немає проблем із закупками в садочках))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо