Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Июнь » 12
antikorZt «Зрада» чи «перемога» КП Зеленбуд?

antikorZt


Оценка: 3.8/5 Голосов: 10

«Зрада» чи «перемога» КП Зеленбуд?

12.06.2018, 14:03:57 2052 3.8 0

Нещодавно наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» надіслала інформаційний запит на комунальне підприємство «Зеленбуд» з проханням повідомити нас скільки коштує реконструкція скверу біля кінотеатру «Україна» і хто, власне, виконує роботи.

Відповідь не забарилася, проте нас трохи здивувала. Як повідомляє директор підприємства, ідея облаштувати сквер виникла у КП «Зеленбуд» разом з департаментом містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради. Причиною тому стало те, що у Житомирі практично відсутні місця відпочинку мешканців та тому, що проводилась реконструкція тротуарів. Де логічний зв'язок, ми так і не зрозуміли. Це так само, якби вони посилалися на ремонт мереж водопостачання.

У листі також зазначено, що роботи виконуються власними силами підприємства з залученням безоплатної допомоги приватних підприємств, території яких прилягають до скверу. Мова йде, очевидно, про заклад «Плезентвіль», одним з власників якого є дружина міського голови.

На питання щодо вартості реконструкції скверу, дирекція КП «Зеленбуд» вирішила не відповідати.

Ось так без рішення виконкому чи міської ради, без проекту, навіть начебто без виділення коштів КП «Зеленбуд» робить красу для житомирян. Проте чомусь лише біля тих закладів, які належать родині Сергія Сухомлина. Тож зрада це чи перемога?

Прикреплённые изображения:
antikorZt «Зрада» чи «перемога» КП Зеленбуд? antikorZt «Зрада» чи «перемога» КП Зеленбуд? antikorZt «Зрада» чи «перемога» КП Зеленбуд?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо