Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Июль » 23
antikorZt Сміттєва афера: хто у Житомирі будуватиме сміттєпереробний завод?

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Сміттєва афера: хто у Житомирі будуватиме сміттєпереробний завод?

23.07.2018, 14:01:41 2455 4.4 1

На сесії 26 липня депутати Житомирської міської ради розглянуть проект рішення «Про надання юридичній особі дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки». Земельна ділянка знаходиться за адресою проїзд Складський, 20, а її орієнтовна площа 5 га.

 
У проекті рішення зазначено, що дозвіл на розроблення проекту землеустрою мають надати ТОВ «МС Соціальний проект» для будівництва сміттєпереробного заводу. У додатку до проекту рішення також вказано, що дозвіл надається на підставі клопотання від 18 липня 2018 року, а вже 24 липня це питання виносять на розгляд комісії з питань бюджету, щоб 26 липня розглянути на сесії. До чого такий поспіх?
 
ТОВ «МС Соціальний проект» зареєстровано у Києві у 2010 році. Основним видом діяльності підприємства є консультування з питань комерційної діяльності та управління.
 
Кінцевими бенефіціарним власниками є Пасенюк Макар Юрійович та Стеценко Костянтин Вікторович – управляючі партнери фінансової групи ICU. В засновниках ТОВ «МС Соціальний проект» також значиться ТОВ «Компанія з управління активами «Інвестиційний капітал Україна», що зареєстрована на Віргінських островах.
Директором ТОВ «МС Соціальний проект»  наразі є Барах Євгеній Вікторович. Щоправда, став директором він лише 16 липня 2018.
Барах Євгеній Вікторович у 2016 році тимчасово виконував обов’язки голови Державного агентства автомобільних доріг України, після того, як Андрій Батищев пішов з посади за власним бажанням.
 
Сайт «Наші гроші» зазначає, що до приходу в Держагенство він все життя працював у приватному бізнесі. У тому числі в 2009-2010 роках він працював експертом у ТОВ «Інвестиційний капітал Україна» – одній з фірм з групи ICU. Представники цієї групи після обрання президентом Петра Порошенка отримали високі посади у владі. Зокрема Валерія Гонтарєва, засновниця та партнер ICU, стала головою Нацбанку, Володимир Демчишин, директор відділу інвестиційно-банківських послуг групи, був призначений  міністром енергетики і вуглепрому, Дмитро Вовк очолив НКРЕКП. ICU також був залучений в якості місцевого партнера для  продажу компанії Roshen.
Окрім того, у ЗМІ неодноразово писали про те, що Євгеній Барах є племінником головного військового прокурора Анатолія Матіоса, проте сам Барах, перебуваючи на посаді т.в.о голови Державного агентства автомобільних доріг України, офіційну інформацію журналістам так і не надав.

Цікаві зв’язки підприємства – співпадіння це чи ні – висновки робити вам, наші читачі. На нашу ж думку, ця історія стане черговою перлиною у низці невдач нашого міського голови, адже там де можуть існувати домовленості, а не чесний бізнес, там панують невдачі. У цьому ми вже встигли переконатися за останні три роки, згадайте хоча б історію з плиткою у центрі міста. Звернемося в обласну прокуратуру, аби вони прослідкували за законністю виділення даної земельної ділянки.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Kotyaka
1 Иван (Kotyaka)   • 08:11:31, 25.07.2018 [Материал]

Наконец то копнули что то стоящее. Только на этом расследование и закончиться. У Киева больше денжат чем у житомирских правдорубов.
или прикажут заткнуться что бы не лезли или купят с потрохами или скоро выборы, а желание "поработать" ой как огромное


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо