Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Transport » 2018 » Июль » 29
Transport АВТОБУСИ МАЗ ПРОСТОЮЮТЬ, А ЗА ЛІЗИНГ ПЛАТИМО

Transport


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

АВТОБУСИ МАЗ ПРОСТОЮЮТЬ, А ЗА ЛІЗИНГ ПЛАТИМО

29.07.2018, 19:09:01 1635 5.0 0

16:24 час п"ятниця, з 17 автобусів Маз 8 стоїть на території депо на Ольжича, відповідно на лінії працює 9 автобусів з регламентованих договором 14. Про що це говорить:

Говорить про те, що комунальне підприємство далеко не втікло від приватних перевізників. Жорсткий режим економії палива шляхом не випуску на лінію 14 автобусів, ЯК ОДНА ІЗ ПРИЧИН, інша банальніша - немає водіїв.

Дмитро Григорович ще хоче автобусів у лізинг, щоб вони теж так простоювали, а ми за них з бюджету платили?

9 автобусів які стоять в депо на відео, говорять про те, що в дійсності немає ані менеджменту, ані адекватного керівництва. Цілком зрозуміло що 9 автобусів достатньо для 53 та 53А маршрутів, про що я давно говорю, а от ці 8 що стоять без діла в депо, а гроші по ним капають могли б цілком закрити маршрут № 3 "Богунія - Корбутівка", згодні? 
Так, 3 маршрут потрібен нашому місту. Відповідні звернення будуть написані керівництву та головам фракцій, бо як показує практика транспорт є, але він стоїть. Маю велику надію що до нас прислухаються!

Шановні депутати міської ради та члени Виконкому, прошу вас задати це питання керівництву та запитати, чому стоять ці автобуси та не працюють

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо