Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Август » 3
antikorZt Управління культури залишили без премій через тендер на святкування Дня міста?

antikorZt


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Управління культури залишили без премій через тендер на святкування Дня міста?

03.08.2018, 07:58:50 1357 3.0 1

Як завжди, щомісяця, наша громадська організація цікавиться у чиновників міськвиконкому Житомирської міської ради, що вони напрацювали протягом місяця і скільки коштів за це отримали.
Загалом найуспішнішим липень був для заступників міського голови, які отримали зарплати починаючи від 37 тисяч гривень до 42 тисяч 611 гривень. Секретар міської ради Наталія Чиж отримала зарплату у розмірі 37 тисяч 403 гривень, а керуюча справами міськвиконкому Ольга Пашко – 34 тисячі 956 гривень.
 
Зарплата керівників департаментів та управлінь стабільна – від 20 тисяч гривень до 30 і вище. Один з найвищих окладів у директора департаменту бюджету та фінансів Діни Прохорчук – 30 тисяч 363 гривні.
Цього місяця більшість працівників виконкому отримали премію у розмірі 90%. 100 % отримала лише заступник директора департаменту соціальної політики Людмила Ліпінська, яка зараз є в.о. директора департаменту.
 
Без премії залишилася лише начальник управління культури Ніна Рябенко, а її заступники отримали по 50%. Цілком ймовірно, що зняття премії пов’язано з тим, що нещодавно управлінням було проведено тендер на святкування Дня міста за 2 мільйони гривень. Після оголошення результатів, міський голова Сергій Сухомлин заявив, що закупівлю треба скасувати через, те, що не було обговорення плану заходів. Так і сталося. Тендер скасували, а після обговорення, видатки на святкування Дня міста-2018 скоротили, і зараз вони становлять 1 млн 404 тис. 230 грн. «Найсуттєвіше скорочення – майже 300 тис. грн на нагородженні відзнакою «Гордість міста». Його планували проводити в драмтеатрі, але вирішили вручити відзнаки в сесійній залі міської ради», - повідомляли у мерії.
Збіг це чи ні, але 1,4 мільйони – це зручна цифра для того, щоб не проводити тендерну закупівлю, адже це допорогова сума.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 08:59:44, 03.08.2018 [Материал]

Ах як же ригам шкода працівників управління культури міста - там же всі свої залишились


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо