Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Август » 10
antikorZt Дивні збіги чи «тупий» лобізм у стінах міської ради. Частина три: закінчення

antikorZt


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Дивні збіги чи «тупий» лобізм у стінах міської ради. Частина три: закінчення

10.08.2018, 08:25:18 1617 4.2 1

На початку літа громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» провела невеличке розслідування і розповіла про історію з начальником управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Іриною Ковальчук.
На нашу думку, Ірина Ковальчук надала фіктивні рекомендаційні листи для того, щоб ФОП Осіпов Анатолій Анатолійович виграв тендери від управління культури Житомирської міської ради на суму 135 тисяч гривень та 49 тисяч гривень на проведення культурних заходів. Деталі можна прочитати за посиланням.
 
Ми звернулися з відкритим зверненням до міського голови з вимогою провести службову перевірку. Розпорядженням міського голови була створена робоча група, яка з’ясовувала усі обставини. Зокрема були взяті пояснення як у Ірини Ковальчук, так і у Анатолія Осіпова. Останній зазначив, що не перебуває з начальником управління сім’ї, молоді та спорту у родинних чи дружніх стосунках, а Ірина Ковальчук розповіла, що інформацію у рекомендаційному листі вказала помилково.
 
За результатами службової перевірки робоча група рекомендувала міському голові Сергію Сухомлину вжити по відношенню до Ірини Ковальчук заходи дисциплінарного впливу. Згідно з  розпорядженням міського голови, Ірині Ковальчук було на шість місяців затримано присвоєння чергового рангу. При цьому, премія та зарплата начальника управління сім’ї, молоді та спорту залишилася незмінною. За червень вона отримала 20 тисяч 853 гривні, за липень – 20 тисяч 889 гривень.
 
Таке розпорядження багато про що говорить. По-перше, якщо заходи були вжиті, значить міський голова Сергій Сухомлин визнав, що порушення з боку Ковальчук все ж були. По-друге, затримка присвоєння чергового рангу – це покарання-відмазка. Вона не впливає ні на що, навіть на нарахування премій, як, наприклад, догана. Маємо те, що маємо, але це краще, ніж нічого. 
Ми ж продовжимо пильно слідкувати за діяльністю Ірини Ковальчук та чекатимемо об’єктивної реакції правоохоронних органів, які не будуть настільки лояльними, як міський голова до свої підлеглої.
Фото з особистої сторінки Ірини Ковальчук у Facebook

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:51:46, 10.08.2018 [Материал]

Не ваша Ковальчук, не з ваших)))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо