Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Сентябрь » 5
antikorZt Правоохоронці перевірять законність дій чиновників міськради

antikorZt


Оценка: 3.7/5 Голосов: 9

Правоохоронці перевірять законність дій чиновників міськради

05.09.2018, 10:02:27 1546 3.7 4

 
Мова йде про те, що протягом декількох років посадові особи управління не проводять конкурси з визначення автомобільного перевізника на автобусних маршрутах загального користування, керівник одноосібно визначає автомобільних перевізників та укладає з ними тимчасові договори, чим порушує антиконкурентне законодавство, перевищує службові повноваження та знищує конкурентні умови на ринку пасажирських перевезень у м. Житомирі.
 
Наразі прокуратура міста Житомир повідомила нас про те, що за результатами нашого звернення було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018061020000182 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України за фактом можливого зловживання своїм службовим становищем службовими особами управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради під час визначення автомобільних перевізників. Підслідність було визначено за слідчим Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області. 
До речі, копію нашої заяви про злочин ми надіслали також до обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та на міського голову. Відповідь поки що отримали від останнього, але за підписом його заступника з питань транспорту Дмитра Ткачука.
 
На чотирьох сторінках Дмитро Григорович посилається на Закони України «Про місцеве самоврядування», «Про автомобільний транспорт», а також постанову Кабміну «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування». Попри розлогий лист, відповіді на запитання на яких підставах підзвітне йому управління не проводить конкурси на визначення перевізника там не знайшлося.
 
Тож сподіваємося на правоохоронні органи, що доведуть справу до логічного завершення в межах чинного законодавства.
 
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:28:33, 05.09.2018 [Материал]

Знову стукачєство)) Нация стукачєй))
Любитель
2 Владислав Радченко (Любитель)   • 11:29:58, 05.09.2018 [Материал]

"Отсоси, плюгавый" - именно так сказал бы Мастер Маргарите, если бы та призналась в том, что в прошлом она была мужчиной...
TarasS
3 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 13:47:33, 05.09.2018 [Материал]

"Отсоси, плюгавый" - именно так сказал бы Мастер Маргарите..."

Булгакав, пад какім шканарьом ти никалса так долга?
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:10:39, 06.09.2018 [Материал]

Все, закривайте лавочку - Демчик вже там))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо