Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Сентябрь » 12
antikorZt Депутатське свавілля: свободівець знову хоче МАФ

antikorZt


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

Депутатське свавілля: свободівець знову хоче МАФ

12.09.2018, 11:50:29 1683 4.5 1

Вже понад рік наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» відстоює інтереси жителів будинку за адресою Хлібна, 23, які проти встановлення МАФу під їх вікнами.

Як ми повідомляли раніше, МАФ для свого сина хоче встановити депутат Житомирської міської ради від партії «Свобода» Михайло Боровський. І навіть попри те, що встановлення будь-яких споруд на даній ділянці категорично заборонено.

Наша громадська організація зверталася в ПАТ «Житомиргаз» та КП «Теплокомуненерго» з інформаційним запитом щодо того чи можливо за адресою вул. Хлібна, 23 встановлювати будь-які споруди. Що «Житомиргаз», що КП «Теплокомуненерго» повідомили нас, що будувати там не можна у зв’язку з тим, що там розташовані комунікації.

Але кого це хвилює? Сьогодні відбулося засідання комісії по МАФам, де з 14 її членів 11 проголосували за те, щоб дозволити Михайлу Боровському встановити там МАФ. Двоє членів утримались – Руслан Годований і Ігор Бражиєвський. Проти був Євгеній Демчик, який опинився на комісії, через те, що одне з питань, що було на порядку денному комісії, стосувалося переносу МАФу, який належить КП «ЖТТУ».

Наша громадська організація вважає, що рішення комісії по МАФам прийняте під тиском депутата Житомирської міської ради. З частиною з них йому все ж вдалося домовитися.

Ми ж слідкуватимемо за тим, як департамент містобудування видаватиме Михайлу Боровському дозвільні документи. Особливо зважаючи на те, що у 2016 році йому вже було відмовлено.

А далі будемо звертатися в правоохоронні органи з заявами про злочин.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:02:48, 13.09.2018 [Материал]

Демчик, тебе ж уже взяли на роботу)))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо