Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2018 » Октябрь » 26
antikorZt Долю Хлібної, 23 вирішать КП «ЖТТУ» та РЕМ

antikorZt


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Долю Хлібної, 23 вирішать КП «ЖТТУ» та РЕМ

26.10.2018, 08:21:30 1492 3.0 2

А ще КП «Житомиртеплокомуненерго» та ПАТ «Житомиргаз».
 
Наша громадська організація продовжує слідкувати за ситуацією на Хлібній, 23, де депутат Житомирської міської ради від партії «Свобода» Михайло Боровський хоче поставити МАФ, попри бажання більшості жителів.
 
Нещодавно на інформаційний запит від департаменту архітектури та містобудування Житомирської міської ради отримали лист-відповідь ФОП Боровському в якому йдеться про те, що враховуючи той факт, що підприємець має наміри розташувати тимчасову споруду в охоронних зонах інженерних мереж теплопостачання, електропостачання та газопостачання (про що ми неодноразово зазначали), йому необхідно отримати погодження від КП «ЖТТУ», РЕМ, КП «Житомиртеплокомуненерго», та ПАТ «Житомиргаз».
Враховуючи той факт, що від двох останніх наша організація отримала листи, що розташовувати споруди на цій ділянці не можна, останнє слово залишилося за КП «ЖТТУ» та РЕМ. Тож чекаємо на відповідь.
 
Для нашої організації історія з розташуванням МАФУ на Хлібній, 23 депутатом Боровським – є принциповим питанням. Ми маємо неодноразові звернення від мешканців, які проти забудови їх прибудинкової території, залякування жителів будинку депутатом, а також членів нашої організації – усе це дає нам сили для боротьби та відчуття, що ми все робимо правильно.
Тож слідкуємо за ситуацією і надалі.
 
 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Долю Хлібної, 23 вирішать КП «ЖТТУ» та РЕМ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:46:56, 26.10.2018 [Материал]

Демчик, ти вже не активіст))
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 19:52:28, 27.10.2018 [Материал]

И фамилия барыжная, и сам барыга.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо