Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2018 » Ноябрь » 29
amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018»

amberis


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

«Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018»

29.11.2018, 15:59:30 2979 4.2 0

Найкращі анімаційні фільми за версією найпрестижнішої кінонагороди в світі знову покажуть на великих екранах України!

Цього року на вас чекають особисті зворушливі та вражаючі історії, що не залишили байдужими навіть суворих кіноакадеміків. 

Фільми порадують як дорослих, так і юних глядачів, адже до збірки увійшли стрічки, які пронизані цінностями, що є спільними для всіх поколінь: доброта, чесність, вірність, дружба.

 

Приходь і подивись на радощі життя та пригоди через призму таких шедеврів анімації: «Дорогий Баскетбол» (США), «Порожнє місце» (Франція), «Лу» (США), «Хуліганські казки» (Великобританія), «Вечірка в саду» (Франція), «Бюро знахідок» (Австралія), «Бур'яни» (США), «Апчих» (США).
 
 
ПРОГРАМА

«Дорогий Баскетбол»
США, 2017, 6 хв.
Напередодні виходу на пенсію, баскетболіст Кобі Брайант розказує про свою любов до гри, що почалась ще тоді, коли він був дитиною.                         

 

«Порожнє місце»
Франція, 2017, 5 хв.
Зворушлива історія, що описує взаємини батька і сина через мистецтво складання валізи.

 

«Лу»
США, 2017, 6 хв.
Лу, наглядач за коробкою загублених і знайдених речей в початковій школі, намагається навчити хулігана Джей Джея тому, що віддавати щось значно приємніше, ніж красти. 


 
«Хуліганські казки»
Великобританія, 2016, 29 хв.
Історія про двох молодих та сміливих жінок - Червоний Капелюшок та Білосніжку, що пішли проти системи і знайшли власний шлях до хеппі енду.

 

«Вечірка в саду»
Франція, 2018, 7 хв.
Розкішна вілла та її околиці стали домом для голодних та нещасних жаб. Поки вони насолоджуються розкішшю та вишуканими стравами, стає відомим місцезнаходження власника вілли. 

 

«Бюро знахідок»
Австралія, 2017, 10 хв.
Офісний клерк загруз у роботі, але одного разу він знаходить дещо, що вносить неочікувані корективи у його рутинне життя. 

 

«Бур'яни»
США, 2017, 3 хв.
Історія про кульбабу, яка росте в сухій землі, що оточена мертвою травою. Спостерігаючи за тим, як вмирають її родичі, рослина приймає рішення боротися за краще життя, що чекає на неї на протилежному боці вулиці.

 

«Апчих»
США, 2018, 6 хв.
Історія дракона, що намагається створити неймовірний феєрверк, який вразить імператора.

 

Прикреплённые изображения:
amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018» amberis «Gnatyuk» Арткіно: «OSCAR SHORTS ANIMATION 2018»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо