Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » cherednik » 2019 » Январь » 23
cherednik Томос-тур

cherednik


Оценка: 3.8/5 Голосов: 27

Томос-тур

23.01.2019, 11:18:18 1806 3.8 10

Минулого тижня до Житомира завітав Президентський Томос – Тур містами України. Я переконаний, що ці поїздки містами мають виключно агітаційний характер, адже вибори відбудуться через два місяці. Нинішній Президент, за результатами різних соціологічних опитувань, не має достатньої підтримки людей не лише для переобрання на другий термін, а й для потрапляння до другого туру. Президентські борди, якими завішали усю країну, розказують про Томос. На думку політтехнологів Банкової вони мають підвищити рейтинг гаранта. І це поки не є політичною агітацією (юридично), адже Петро Порошенко ще не зареєстрований офіційним кандидатом. Президенту вигідно реєструватися в останній момент, до цього проїхавши країну з Томос-туром в начебто робочих візитах.

У Конституції немає жодного слова або передбачених повноважень, які б дозволяли Президенту їздити країною з метою інформування про Томос для Православної церкви. Релігія, а також духовний і культурний розвиток, є поза межами його компетенції. Подібні агітаційні поїздки суперечать нормам Конституції про відокремлення церкви та держави.

Отримання Томосу та створення Української помісної церкви – це надзвичайно важлива подія для України. І ні в якому разі не можна применшувати внесок та роль усіх, хто допоміг українцям отримати свою незалежну церкву. Але в той же час не можна перетворювати це в агітаційні поїздки, по суті за бюджетні кошти проводячи власну виборчу кампанію.

Під час кожної такої поїздки задіюють сотні правоохоронців та десятки одиниць техніки. Людей звозять автобусами з усієї області, щоб забезпечити “масовку”. Відриваються від своїх прямих обов’язків більшість керівників місцевих органів виконавчої влади. Постає питання – для чого вся ця показуха? Це робиться в інтересах церкви чи для підняття рейтингу та піару однієї людини? Як на мене, політики не мають вмішуватися в діяльність церкви, і тим більше не мають спекулювати темами віри.

Президенту вигідно, щоб усі говорили про релігію, де він не має жодних повноважень, та забували про економіку, курс національної валюти, рівень життя та вартість комунальних тарифів, де він має весь обсяг повноважень та 5 років має всю повноту влади.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 10
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:54:02, 23.01.2019 [Материал]

А я переконаний, що ти уї...н і нездара.
TarasS
3 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 14:20:40, 23.01.2019 [Материал]

"У Конституції немає жодного слова або передбачених повноважень, які б дозволяли Президенту їздити країною з метою інформування про Томос для Православної церкви."

І цей турок сидів у Богунській раді...
garold
2 Кonstantin (garold)   • 12:22:51, 23.01.2019 [Материал]

Если у тебя слабый мозг и всякими турами тебя можно отвлечь от насущных проблем,то моё тебе сочувствие.....
Sams2
4 Семенюк Александр (Sams2)   • 16:12:33, 23.01.2019 [Материал]

Да это томособесие - хрен с ним. Бюджетные деньги жалко.
Марио
5 Батхет (Марио)   • 19:06:26, 23.01.2019 [Материал]

Ну кроме Томоса и без виза экономически нечем пиариться, в последние дни тот же Янукович запустил второй блок Днестровской ГАЭС, "наиболее технологически совершенной электростанции в Европе"
"– Украина превратилась в кладбище заводов. Чего только стоит разорение таких гигантов как: «Южмаш», «Антонов», «Николаевский судостроительный завод», «Кременчугский сталелитейный завод», «Кременчугский автосборочный завод», «Азовмаш», «Одесский припортовый завод», «Одесский НПЗ», «Киевский завод безалкогольных напитков «Росинка», ЛАЗ, ЗАЗ, «Запорожский сталепрокатный завод», «Запорожский арматурный завод», «Запорожский алюминиевый комбинат», «Днепровский меткомбинат», Аккумуляторный завод «Веста-Днепр», Харьковский бронетанковый ремонтный завод, и т.д.

– В 2014 г. зарплата главы «Нафтогаза» составляла 63 тыс. грн. в месяц. Сейчас у нового майданного главы «Нафтогаза»
зарплата от 2 до 3 млн. грн. в месяц" Голосуем за Порошенко и больше достижений впереди...
Sams2
6 Семенюк Александр (Sams2)   • 17:54:20, 24.01.2019 [Материал]

Будучи министром в правительстве Азарова, Порошенко докладывал, что основные действия по подготовке безвиза выполнены, осталось решить два вопроса, один из которых в компетенции ВР, а другой - Кабмина. Так что безвиз - тоже не его заслуга.
Muz
7 Игорь (Muz)   • 17:57:10, 24.01.2019 [Материал]

Я, доречі, теж не розумію, з якого хєра президент займається церквою, якщо вона відокремлена від держави. Краще б вже науку пропагував...
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 19:43:10, 25.01.2019 [Материал]

А чем этому ушлёпку ещё заниматься?! Везде проворовался, кругом затупил. Теперь попов мониторит, гастролёр хренов.
bda
9 ДДД (bda)   • 22:39:17, 25.01.2019 [Материал]

Автор блога! НапишИте, что, действующий, Президент - говно! Которое работает, тупо, на себя, создал секту "томосеков" и будет выдвигаться, опять. Удачи!
Юрко
10 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:22:33, 26.01.2019 [Материал]

Він цього не напише ніколи))


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо