Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2019 » Февраль » 7
antikorZt Вимагаємо проведення конкурсу на посаду директора департаменту соціальної політики

antikorZt


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Вимагаємо проведення конкурсу на посаду директора департаменту соціальної політики

07.02.2019, 12:41:06 1419 4.4 0

Протягом останніх 11 місяців, з часу призначення заступником міського голови Вікторії Краснопір, яка раніше займала посаду директора департаменту соціальної політики, обов’язки директора виконує Людмила Ліпінська. Наша громадська організація «Антикорупційний рух Житомирщини» жодним чином не заперечує професіоналізм Людмили Ліпінської, однак у департаменту має бути керівник.

Ми вимагаємо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора департаменту соціальної політики Житомирської міської ради. Затягування призначення конкурсу на заміщення вакантної посади або не проведення його загалом може свідчити про наявну корупційну складову чи зацікавленість у цьому вищого керівництва міської ради, тобто міського голови Сергія Сухомлина.
 

 

Прикреплённые изображения:
antikorZt Вимагаємо проведення конкурсу на посаду директора департаменту соціальної політики antikorZt Вимагаємо проведення конкурсу на посаду директора департаменту соціальної політики
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо