Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Апрель » 15
amberis ТИ ДИВИ! «PRIME ORCHESTRA». Симфо-шоу «КІНОХІТИ».

amberis


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

ТИ ДИВИ! «PRIME ORCHESTRA». Симфо-шоу «КІНОХІТИ».

15.04.2019, 18:48:49 1399 3.0 0

Є такі музичні композиції, які буквально з перших нот, здатні витягти з нашої пам'яті цілі історії... зворушливі, епічні, веселі і повні меланхолії - історії, розказані в наших улюблених фільмах.
І саме таким композиціям «PRIME ORCHESTRA» вирішили присвятити новий цикл програм «КІНОХІТИ»! А значить, цієї весни у всіх буде можливість по-новому відчути знайомі й улюблені саундтреки, насолодитися традиційно яскравим і незабутнім шоу та зануритися в чарівний світ кращої музики кінематографа 20-го і 21-го століття.
 

 
Mощний звук з використанням 3D технологій, декілька екранів, декорації, сучасний симфонічний оркестр, рок-бенд, вокалісти, хор, діджей і світлові ефекти - все це в новому феєричному музичному кіно-шоу від «PRIME ORCHESTRA»!
 

 
До програми увійдуть композиції з таких шедеврів світового кінематографа, як «Божевільний Макс», «Матриця», «Початок», «Титанік», «Іграшка», «Інтерстеллар», «Леон» та багато інших.
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо