Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2019 » Апрель » 19
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500»

amberis


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500»

19.04.2019, 13:51:06 1305 4.2 0

ЛЕОНАРДО 500

Дата: 24 квітня о 18:25
Хронометраж: 90 хвилин
Країна: Італія
Рік виробництва: 2019
Тип: документальний, повнометражний
Спосіб реалізації: озвучений українською мовою
Омбеження: ЗА


 
Леонардо да Вінчі можна сміливо віднести до списку найунікальніших людей усіх часів. Він відомий не лише як один з найвідоміших художників і скульпторів Італії, а також як видатний вчений, дослідник, інженер, хімік, анатом, ботанік, філософ, музикант і поет. Його твори, відкриття та дослідження на кілька століть випередили свій час, а самого да Вінчі називають архетипом «людини епохи Відродження» і універсального генія.
 

Фільм «Леонардо» — це новий погляд на спадщину легендарного італійця, що отримала нове життя після кількох століть наукового вивчення кодів Леонардо да Вінчі.
 

 
Серія інтерв’ю з відомими істориками, бізнесменами та керівниками індустрій дозволяє дослідити, як новаторські погляди да Вінчі впливають на сьогоднішній бізнес та науку.


 
Як нові шляхи для бізнесу відкриває наука і як вона це робить? Як ідеї Да Вінчі успішно використовуються передовими компаніями світу?
 

 
Ми станемо живими свідками становлення нового Ренесансу, коли наука та економіка звертаються до ідей, які за 500 років не лише не втратили своєї актуальності, а й продовжують рухати сучасний світ уперед.
 

 
Фільм присвячений 500-ій річниця з дати смерті італійського генія.

Прикреплённые изображения:
amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500» amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500» amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500» amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500» amberis Кіноклуб «КультуРА»: «ЛЕОНАРДО 500»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо